A
Adamuss2010
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 49
Temat wielokrotnie omawiany, ale interesuje mnie jedna kwestia której nie mogłem znaleść, ale zaczne od początku.
Jak większość z osób zalegających za różnego rodzaju płatnośći, dostalem pismo z owianej sławą firmy GetBack. Sprawa dotyczy cesij wierzytelnośći.
Dotyczy sprawy podjęcia debetu w wysokośći 300zł w Banku *** w 2008 roku.
Z pisma oczywiście wynika, że *** ma wszystkie przyzwolenia do ściągniecia długu odemnie.
Fakt, było takie zadłużenie, ale nigdy ze strony banku ani komornika nie przyszło mi pismo o wszczęsciu jakiegokolwiek postępowania.
W dodatku, konsultanci z *** męczą mnie telefonami, co jest troche irytujące.
Mogę coś zrobić na chwile obecną, czy tylko czekąć na jakiś nakaz zapłaty ?
Czy oni ma mój wniosek nie maja przypadku obowiazku wysłania mi odpisu upoważnienia ze strony banku ?
Z góry dzieki za odpowiedz.
moderacja
Jak większość z osób zalegających za różnego rodzaju płatnośći, dostalem pismo z owianej sławą firmy GetBack. Sprawa dotyczy cesij wierzytelnośći.
Dotyczy sprawy podjęcia debetu w wysokośći 300zł w Banku *** w 2008 roku.
Z pisma oczywiście wynika, że *** ma wszystkie przyzwolenia do ściągniecia długu odemnie.
Fakt, było takie zadłużenie, ale nigdy ze strony banku ani komornika nie przyszło mi pismo o wszczęsciu jakiegokolwiek postępowania.
W dodatku, konsultanci z *** męczą mnie telefonami, co jest troche irytujące.
Mogę coś zrobić na chwile obecną, czy tylko czekąć na jakiś nakaz zapłaty ?
Czy oni ma mój wniosek nie maja przypadku obowiazku wysłania mi odpisu upoważnienia ze strony banku ?
Z góry dzieki za odpowiedz.
moderacja
Ostatnią edycję dokonał moderator: