A
Adamuss2010
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 49
- Autor Autor
Dzięki. Przyjrzę się temu.
Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A byłaby możliwość, że po wklejeniu załączników/ zdjęć mógłbyś mi pomóc w tej kwestii ?robinson21 napisał:Przejrzy dokładnie dokumenty dostarczone przez powoda, przeanalizuj je pod każdym kątem a wnioski sam wyciagniesz w oparciu o uzasadnienie pozwu.
Edycja zaawansowana -> Zarządzanie załącznikami -> WyślijAdamuss2010 napisał:Niestety nie widzę u siebie w/w opcji, ...
Na to bym bardzo uważał. Bo nie będę wymieniać akurat tutaj nazwy, z uwagi na to, ze nie wiem czy to stała praktyka tej firmy, ale przynajmniej jedna na takie pytanie odpowiada "tak, jest nakaz zapłaty, była nawet egzekucja komornicza", podczas kiedy w rzeczywistości żadnego nakazu nie ma, a egzekucja owszem była, ale na podstawie BTE. A dług przedawniony.Według mnie warto odebrać i zadać proste pytanie, czy w sprawie jest nakaz zapłaty na wierzyciela pierwotnego - jak jest to sprawa na 99% nie jest przedawniona
Za pierwszym pytaniem powinno zmierzać drugie pytanie/prośba o przesłanie nakazu zapłaty na wierzyciela pierwotnego o ile go posiadają / na siebie.Syphar napisał:Na to bym bardzo uważał. Bo nie będę wymieniać akurat tutaj nazwy, z uwagi na to, ze nie wiem czy to stała praktyka tej firmy, ale przynajmniej jedna na takie pytanie odpowiada "tak, jest nakaz zapłaty, była nawet egzekucja komornicza", podczas kiedy w rzeczywistości żadnego nakazu nie ma, a egzekucja owszem była, ale na podstawie BTE. A dług przedawniony.