A
asiulka25
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 47
do bielmo75:witam
odwolanie nie wiem czy to mialo sens co do nich napisala pani z CBA ale napisala tylko ze sie nie zgadzam bo jestem samotna matka przebywajaca w uk od 9 lat ,ze dzieci sie tu ucza i w sumie tyle.Pytalam ja czy tak trzeba ona mi powiedziala ze to wystarczy na to zeby mi dali IS.(teraz wiem ze powinnam isc do jakiegos prawnika i mu zaplacic i moze by mi to napisal jak trzeba).po paru dniach dostalam pismo w ktorym jest tak napisane
ecision:ONthe evidence provided,I have decided that from 02/12/09 Mrs ....,does not have a right to reside and consequently is not habitually resident in the UK because she is not a qualified person as defined by either regulation2(4)or 5(2) of the Accession (Imigration and Worker Registration).Regulations 2004 or as defined by regulation(6) (1) (d) of the Immigration (European Economic Area) Regualtions 2006.The above right to reside and habitual residence decision was made in accordance with Regulation 21AA (1) and (2) of the Income Support (General) Regulations 1987. Wraz z tym pismem dostalam papier ze wysla to do trybunalu i za pare tyg mam tam jechac na sprawe.Ja juz sama nie wiem o co w tym chodzi.Prosze jak znajdziesz chwilke zeby poczytac te moje bzdurki to bede bardzo wdzieczna.Dziekuje