I
imikita
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 20
napisałam do TVN 24 i UwagaTVN, może zareagują
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
von_ski1 napisał:Nie wiem czy zauważyłeś, ale na ten portal nikt nie narzeka![]()
mGrześ napisał:pytanie z innej beczki jesli już tak wszystko "legalnie" IIP robi to czy legalne jest 20% odsetek bo to chyba jakiś przepis reguluje z tymi odsetkami nie?
atrafor napisał:W Polsce - wysokość odsetek maksymalnych ustala Ustawa o Kredycie Konsumenckim określa ona czterokrotność stopy kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego.
krokodylek napisał:Swoją droga pasqd , ciekaw jestem twojej opinii - czy napisanie "Anuluj fakturę bo inaczej zgłaszam to jako wyłudzenie oraz groźby bezprawne prokuraturze" nie stanowi wyczerpania znamion groźby bezprawnej w rozumieniu art. 115 par. 12 K.K. .
von_ski1 napisał:Nie wiem czy zauważyłeś, ale na ten portal nikt nie narzeka![]()
Pasqud napisał:Pisząc że się rezygnuje z usług robicie sobie krzywde. Ale nikt mnie nie słucha. wolicie wierzyć że zawiadamianie prokuratury, US czy radia zet załatwi sprawę a tak nie jest... Ale po co ja sobie strzępie....eee palce 8)
imikita napisał:Na jaki adres mailowy wysyłacie korespondencję- rezygnację z usług- bo ja też odesłałam i wróciła do mnie... z informacją że skrzynka jest zablokowana lub zlikwidowana(mail był wysłany 18stycznia i wrócił dzisiaj). Wysłałam również FV pocztą na Plac Solny za potwierdzeniem odbioru. Czy odpowiedzieli komuś na jego pismo?