iskierka nadziei

• Autor wątku Autor wątku magdalen232
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

magdalen232

Użytkownik
Odpowiedzi
55
I włąśnie moja iskierka nadziei zgasłą moj T powiesił sie dzisiej w Areszcie...

To straszne. Bardzo Ci współczuje. Trzymaj się. Po prostu brak mi słów.

Nie mam słów.... bardzo mi przykro...bądz dzielna

Ojej !! brak mi słów. Strasznie współczuje. Nawet nie wiem co powiedzieć.

Magdalen wyrazy współczucia :( Straszne...Brak słów ...

... proszę przyjmij wyrazy mojego najszczerszego żalu i współczucia ... Pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie...:serce:

.........strasznie mi przykro, ogromne i szczere wyrazy współczucia.....

Strasznie mi przykro.....naprawdę nie wiem co napisać............

Boze okropna tragedia :( magdalen232 składam wyrazy współczucia, bardzo mi przykro z tego powodu. Wiem że słowa niewiele tu pomogą....

Magdalena, napisze to co wszyscy, bo tak na prawdę brakuje mi słów na wyrażenie uczuć jakie się we mnie zebrały - szok :(
Jest mi strasznie przykro i przyjmij odemnie wyrazy współczucia :(

W takich chwilach nawet najdłuższe czekanie, to jest nic w porównaniu z bólem i żalem jakie Ty odczuwasz :(
Trzymaj się...

Magdalena nie wiem co napisać ... Straszna tragedia Cię spotkała ! Bardzo mi przykro !
Pamiętaj że gdybys potrzebowała wsparcia , rozmowy to jesteśmy.

Basiu. Masz rację. Cóż to znaczy to nasze czekanie w porównaniu z tak wielką tragedią. Ja bym czekała kolejne 2,5 roku, mając tylko taką świadomość, mając nadzieję, że wyjdzie, że zdąży wyjść... To jest straszne.

Nie wiem co napisać... strasznie mi przykro... Wyrazy współczucia!!!
Trzymaj się....:sad:

Ja tez :serce:dolaczam sie do dziewczyn,wyrazy mojego wspolczucia,strasznie mi przykro,trzymaj sie.pozdrawiam

Ojeju wielka tragedia dla Ciebie i jego rodziny ale badz dzielna i przede wszytskim silna!!!! wyrazy wspólczucia... Trzymaj sie Moja Droga ...

Powrót