iskierka nadziei

• Autor wątku Autor wątku magdalen232
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
:roza::roza::roza:Madziu , niech Bóg ma Ciebie i Twoje maleństwo w swojej opiece.Trzymaj się cieplutko i bądź silna dla siebie i dla swojego dziecka.

...bądź dzielna Madziu...jesteśmy z tobą..[*]...:roza:

Wyrazy głębokiego żalu w tak bolesnym dla ciebie dniu. Bądź dzielna dla swojego maleństwa:roza:

Jesteśmy z Toba :roza:
Musisz być teraz silna !

Trzymaj sie kobietko jestem z tobą !!!!

Wyrazy głębokiego współczucia dla Ciebie Madziu ...
[*][*][*]

dziękuje wszystkim ze jestescie ze mna. Wczoraj przezyłam najgorsze chwile w moim zyciu nikomu nie zyczw takich chwil....

"Z życzeniem, by nie stracić z oczy tego, czego pragnie dusza - nawet gdy wydaje się nam że świat i inni są silniejsi - bo sekret tkwi w tym by się nie poddawać ! "

Madziu, jestem cały czas sercem i myślami z Tobą:roza::roza:

Madzia strasznie mi przykro :( Jesteśmy z Tobą :roza::roza:

Madzik trzymaj się masz dla kogo.... wiemy że jest Ci ciężko .... Nam jest wszystkim przykro z tego powodu bo moglo to spotkać każdą z Nas...

....... 03.11.2011r...... wiara czyni cuda

Nawet nie myślałąm ze bedzie aż tak cieżko z dnia na dzien powinno mniej bolec a boli jeszcze bardziej....

Madzia Twoje rany są bardzo świeżę na to potrzeba trochę czasu wiem coś o tym. Trzymam za Ciebie kciuki i wierzę w Ciebie. Dasz radę bo masz dla kogo żyć. Bądź dzielna dziewczyno.........:roza:

Madziu, kochana, będzie bolało , bo to jest przecież normalne ale poradzisz sobie z tym bólem, zwłaszcza, że nie jesteś sama, masz ukochane dziecko.Pozdrawiam , trzymaj się cieplutko:)

Wyrazy wspolczucia . ale to nie koniec zycia teraz ty musisz zyc dalej i sie nie poddawac .

Madziu ja myślę, że czas goni rany niestety tego czasu potrzebujesz jeszcze bardzo dużo.
Trzymaj się kochana:(

Dziewczyny pomocy ja juz naprawde nie mam siły nie wiem co mam ze soba zrobic zeby bolało troche mniej. Dzis dostałam wezwanie do Prokuratury na przesłuchanie jeszcze to..

magdalen232 napisał:
Dziewczyny pomocy ja juz naprawde nie mam siły nie wiem co mam ze soba zrobic zeby bolało troche mniej. Dzis dostałam wezwanie do Prokuratury na przesłuchanie jeszcze to..

Madziu bardzo Tobie współczuje i nie wiem co powiedzieć, bo tak naprawdę żadne słowa tego nie odzwierciedlą. Musisz być dzielna, masz dzieciątko.
Może rozmowa, spotkanie z przyjaciółką? Wiem, że łatwo się mówi.
A wezwanie to pewnie w tej sprawie?

Madzia musisz znaleźć w sobie siłę. W końcu to dla dobra ogółu. Wszyscy powinni się dowiedzieć co się tam stało na prawdę więc głowa do góry i przyj do przodu. Jesteś to winna swojemu ukochanemu

Powrót