Markiz32 napisał:
kont na rapidshare w ogóle nie można odsprzedawać ....
Niby gdzie tak jest napisane? MOŻNA jeśli są to konta kupione prosto z rapidshare wtedy można je odsprzedać, nie można odsprzedawać kont które są generowane z punktów tak zwane "darmowe"
Markiz32 napisał:
powiedzcie mi w jaki legalny sposób mozna kupić kilkadziesiąt kont na rapidshare...?
skoro nie można...a nie mozna bo tak wynika z regulaminu - to ewidentna paserka... i założyciel tematu jest ....pozostawie bez komentarza...
Legalnie? Owszem można kupić je tysiące jeśli się ma tyle, można je kupićna stronie rapidshare.com płacąc przez paypal.
"założyciel tematu jest ....pozostawie bez komentarza..."
Tak, do cholery więc może to oszust powinien mnie jeszcze podać? Szlak mnie chce trafić jak to czytam. Jakim prawem ktoś kto sprzedaje mi konta które są niby legalne, które jak się później okazuje z legalnymi nie mają nic wspólnego. Dodatkowo sprzedawca udzielił mi niby "gwarancji"
A Pan Markiz32 pisze mi że to ja złamałem prawo i jestem paserem? JAKIM CUDEM, bo ni w ząb nie mogę tego zrozumieć. Może wyjdzie jeszcze na to że pójdę za to siedzieć bo paserstwo jest karalne!
Z całego tematu wywnioskowałem tyle że jeśli pójdę na policję to złożyć zeznania wyłącznie przeciw sobie? Zaś osoba która mi to dziadostwo za przeproszeniem sprzedała nie ponosi konsekwencji prawnych bo nie miała prawa mi tego sprzedać?
Proszę potwierdźcie tą tezę, jeśli tak faktycznie jest to po co ja mam 10 godzin dziennie robić jak wół? Siądę sobie przed komputerem i będę robił dokładnie to co on, a przecież nikt mi się nie doczepi bo sam jest gorzej winny niż oszust.
W GŁOWIE MI SIĘ NIE MIEŚCI...