A
aleksander0405
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 124
gulka3 napisał:A ja mam takie pytanie: czytam to forum od wczoraj, staram się dość dokładnie, bo jak zapewne wszyscy się domyślają dostałam wiadomość na chomikuj i bardzo się zdenerwowałam, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że jestem nieletniajest tu już tyle różnych stanowisk, że sama nie wiem w co mam wierzyć i jak postąpić. Boję się, bo dzisiaj mija wyznaczone przez nich "7 dni" (odczytałam wiadomość z opóźnieniem, dopiero wczoraj). Widziałam, że zdarzały się rady, by wymienić dysk twardy, itp... U mnie to nierealne, mam w domu 2 stacjonarne komputery i laptop, z czego tylko jeden komputer jest mój, a korzystam w sumie z wszystkich.
Jest ktoś, kto po prostu zignorował tę wiadomość i nie poniósł w związku z tym żadnych konsekwencji?? Jeśli tak, to również proszę żeby się odezwał, kamień spadnie mi z serca. A jeśli nie, cóż... Co mam robić? Pomocy!![]()
Jesli jestes nieletnia osoba powiedz o sytuacji rodzicom, to wskazaneaby mieli swiadomosc co na necie robi jesgo dziecko. U mnie termin minal i jak do dzis nic sie nie zmiania. Ponadto wroc do str. 42 tam masz opinie ADINISSTRATORA FORUM JAK I MÓJ POST Z ODPOWIEDZIA OD PRAWNIKA, Z KTÓRYM KONSULTOWALAM SPRAWE...S ATAM WSKAZÓWKI JAK DO NICH NAPISAĆ.