C
CarrieG
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
kenia1100 napisała tak:
mam podobny problem tyle, że ja napisałam do nich mail z pytaniem o rozłożenie na raty i napisałam i właściwie też się przyznałam. Na chomiku jest tylko moje imie w mailu tez. odpisali ze mogą rozłożyć na raty i jeśli chcę to żeby im odpisać. Jeszcze nic nie odpisałam bo trafiłam na to forum.
Czytałam wiadomości administratora Rubisz i użytkownika aleksander0405 na temat postu kenia1100.
Uspokoiło mnie to, że ten mail od nich nic nie znaczy i że nie mogą mi mailem kazać coś płacić.
Chciałam tylko zapytać czym skutkuje to, że się przyznałam i czy przez tego maila mogą łatwiej na mnie trafić?
Na razie będę czekać na jakiś list pocztą, ale mam nadzieję, że taki nie przyjdzie no i że policja nie wtargnie do domku.
ja mam taki klopot ze kancelaria pro bono kazala mi zaplacic ponad 700zl za trzy kopie plikow ktore umiescilem na swoim chomiku (jest to inteligencja emocjonalna)
tresci dostalem takie same jak poprzedni uzytkownicy ale ja do nich zadzwonilem i przyznalem sie dow iny i zobowiazalem do uiszczenia kwoty (rozmowa byla nagrywana - na poczatku byla taka informacja)
nastepnie napsialem do niech meila ze chce pojsc na ugode, w jaki sposob i czy moga mi to rozbic na raty. zgodzili sie na 24 raty po 29zl to ok ale kazli mi podac swoj nr dowodu osobistego, pesel, adres zamieszkania, nr telefonu, imie i nazwisko itp itd (dobrze ze jeszce nie chcieli hasla do mojej poczty i pinu do karty kredytowej ;p)
jeszce im tego nie wyslalem i teraz kieruja to pytanie do was - co robic? jest taki klopot ze na swoim chomiku (kenia1100) mialem umieszczone imie i nazwisko i swoje dane kontaktowe a takze swoja strone Mateusz Halot | O mnie na ktorej takze sa moje wszelkie dane. po tym moga mnie wsezdzie w sieci znalezc i nie trudno (tak sadze) bedzie zdobyc pozostale moje dane - Co teraz robic??
mam podobny problem tyle, że ja napisałam do nich mail z pytaniem o rozłożenie na raty i napisałam i właściwie też się przyznałam. Na chomiku jest tylko moje imie w mailu tez. odpisali ze mogą rozłożyć na raty i jeśli chcę to żeby im odpisać. Jeszcze nic nie odpisałam bo trafiłam na to forum.
Czytałam wiadomości administratora Rubisz i użytkownika aleksander0405 na temat postu kenia1100.
Uspokoiło mnie to, że ten mail od nich nic nie znaczy i że nie mogą mi mailem kazać coś płacić.
Chciałam tylko zapytać czym skutkuje to, że się przyznałam i czy przez tego maila mogą łatwiej na mnie trafić?
Na razie będę czekać na jakiś list pocztą, ale mam nadzieję, że taki nie przyjdzie no i że policja nie wtargnie do domku.