K
kpierog
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 310
Str. 39 opis
Str. 64 i dalej są wklejone pisma
Str. 64 i dalej są wklejone pisma
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
piterros napisał:Dopiero od 15.04.2006 opłata została zmniejszona do 75zł, ale i tu różnica nie wyjdzie 500 a 425zł. Chyba należałoby inaczej to ująć, coś w rodzaju:
"Powód żąda zwrotu różnicy pomiędzy kwotą uiszczoną, a kwotą opłaty wynikającą z przepisów ówcześnie obowiązującego prawa dla samochodów wyprodukowanych przed 1 lipca 1999r (data wprowadzenia karty pojazdu) – czyli 500zł"
kareem666 napisał:Dla GW obie ścieżki są OK (przeszukaj forum)
kufi777 napisał:jak coś też moge podesłać wzory pism. u mnie wszystko pozytywnie sie skończyło zwrot z odsetkami. jesstem z warmińsko mazurskiego
tomek0807 napisał:Witam wszystkich serdecznie
Wysłałem do gminy wezwanie do zapłaty i otrzymałem pismo powiadamiające o wszczęciu postępowania w sprawie. Mogę na obecnym etapie składać wnioski dowodowe. Czy miałby ktoś może z własnych spraw podobne wnioski, aby się czymś posiłkować na wzór? Byłbym wdzięczny za pomoc.