M
malwina272
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Bardzo prosze o odpowiedz
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sorta17 napisał:Czy zatem należy przypuszczać, że w przypadku stypendium - jego kwota nie ma znaczenia dla urzędu w Niemczech ... Adam pisał o granicy ok. 90 Euro ... sama już nie wiem, co robić ...
malwina272 napisał:Witam,moj maz jest w niemczech od roku. Prowadzil dzialalnosc gospodarcza jedno osobowa a od miesiaca jest zatrudniony.Stara sie o rodzinne juz kilka miesiecy. Pytanie ile dostanie na 2 dzieci? dzeci wraz ze mna sa zameldowane w polsce. Slyszalam ze nie moge sie zameldowac z dziecmi w niemczech bo maz ma male mieszkanie,prawda?
Prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
nie wiem,jak w moim mogę nawet 6 osób zameldować, zresztą sama na początku meldowałam się z dziećmi u mamy w bardzo małym mieszkaniu i nikogo to nie interesowałoIlu pokojowe mieszkanie musi byc dla rodzicow i 2 dzieci?
czy po przeprowadzce do N dostane tu cos podobnego?
malwina272 napisał:Slyszalam ze nie moge sie zameldowac z dziecmi w niemczech bo maz ma male mieszkanie,prawda?
Prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
To przeciez nie socjalne tylko to na co sie zapracuje