H
HouseMD
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 1 006
Myślę, że w gruncie rzeczy chodziło nam o to samo, przy czym Ty skupiłeś się na tym jak być powinno a ja na tym jak jest i jak należy podejść do czekających Was kazusów bo sam przez to przechodziłem i mam świadomość ogólnikowości klucza. Uważam, że świadomość tejże ogólnikowości pozwala na uzyskanie większej ilości punktów ( w stosunku do reszty a nie do max ilości punktów).
Żeby być pewnym miejsca w DA trzeba celować w pierwszą 150. Opłacalność zatrzymywania się w DA jest obecnie wątpliwa, gdyż od stycznia 2018r. cena za dobę wzrasta z 60 do 80 zł. Zdarza się, że oosba uprawniona na danym zjeździe nie nocuje w DA - wtedy dzwonią do następnej w kolejce osoby, która zdeklarowała chęć skorzystania z noclegu.
Żeby być pewnym miejsca w DA trzeba celować w pierwszą 150. Opłacalność zatrzymywania się w DA jest obecnie wątpliwa, gdyż od stycznia 2018r. cena za dobę wzrasta z 60 do 80 zł. Zdarza się, że oosba uprawniona na danym zjeździe nie nocuje w DA - wtedy dzwonią do następnej w kolejce osoby, która zdeklarowała chęć skorzystania z noclegu.
Ostatnia edycja: