Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. II

• Autor wątku Autor wątku neon777
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Pytanie ile wtedy osób podchodziło do egzaminu ? 1500? W tym roku ponad 2100 :)

PannaAnna1993 napisał:
W 2015 - wynik 280 osób to 146 pkt.

A w 2013 roku 159 pkt. Te liczby o niczym nie świadczą. Każdy rok jest inny. Teraz mamy średnio - trudny test, ale za to rekordową ilość kandydatów. Poczekajmy chociaż do jutrzejszych wyników z szacowaniem punktacji.

Jakbym jednak miał jednak wróżyć z fusów, to nastawiałbym się na jakieś 160 pkt. Ludziom w tym roku wyjątkowo zależy, mamy przecież nabór bezpośredni. Asystentów i praktyków w II etapie na pewno nie zabraknie.

DonAlex napisał:
Daniel twierdzisz, że 150 pkt gwarantuje udział w pierwszej 280 ? Nie byłbym taki przekonany.

neon777 poczytaj temat z ubiegłego roku naprawdę twierdziłeś, że masz 123 punkty i to niejednokrotnie, dlatego sam się zdziwiłem, że podchodziłeś drugi raz, a z tą ilością osób w drugim etapie też pamiętam coś takiego pisałeś, ale HouseMD trochę chyba stonował twój entuzjazm ;)

Tego nie wiem, ale wydaj mi się, że może tak być. Pamiętam jak w ubiegłym roku, na tym forum była dyskusja ile punktów potrzeba by się dostać na kazusy, a nawet limitu nie wypełniono.
Nie zdziwiłbym się, gdyby osoba na 280 miejscu miała mniej niż 120 punktów, a na kazusach to większość ma około 30 pkt.
W mojej ocenie osoby, które dobrze napisały test chwalą się na tym forum (do czego mają prawo), a osoby co napisały na 100-110 punktów milczą, bo czym mają się chwalić. I tak sytuacja wypacza ocenę, co niektórych, na tym forum. W mojej ocenie kandydaci co roku reprezentują podobny poziom i dodatkowe 500 osób nie musi wcale zawyżyć wyniku.

Ale to jest tylko gdybanie i za kilka dni poznamy prawdę.

I co, sa juz te wyniki? Nie wiem czy kupowac szampana, czy butelkę wódki :rolleyes:

Bez względu na to jaki wynik, chyba rozsądnym wyborem będzie kupienie tego, co lubisz pić ;)

oiengseg napisał:
Bez względu na to jaki wynik, chyba rozsądnym wyborem będzie kupienie tego, co lubisz pić ;)

W tym rzecz, ze lubie oba rodzaje. Staram się jednak ograniczac, wiec musze dokonac wyboru.

Nie wiem w ogóle skąd przekonanie że będą dzisiaj. Połowa listopada wypada w środę ;)

A ktoś tu jest niezbicie przekonany , iż pojawią się one dzisiaj ?

W ostatnich latach były wyniki po dwóch dniach, więc może teraz nic się nie zmieni.

Ja liczę, że dziś sie pojawią, zwłaszcza że w lodówce chłodzi się juz butelka gorzały

Już komunikat jest, więc pewnie niedługo wyniki też będą.

Jest dla Was widoczna treść komunikatu o wynikach? u mnie odmowa dostępu

Przejechałem wyniki nasz szybko. Po 1000 osób 10 miało powyżej 130 i jedna powyżej 140. Jakiejś tam rewelacji nie ma.

Już jest i walcze dalej;)

Mógłby ktoś pro bono zrobić analizę od ilu pkt jest 2 etap i ile osoby na 280 miejscu mają punktów?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót