Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
beauti_decayed napisał:
A ja uważam, że przed świętami każdy chce mieć już sprawdzanie prac z głowy. Poza tym członkowie komisji to też ludzie, mają świadomość, że przeżywanie świąt w stresie to nic przyjemnego. Ja w nich wierzę. :D

ale właśnie ze względu na święta mogą nie sprawdzić, zawsze to dla ponad 300 osób będą złe informacje na święta i Nowy Rok

w szkole mówi się, że wyniki zostaną opublikowane 2 stycznia

Część sprawdzających pewnie pomyśli o naszym zdrowiu psychicznym natomiast większość będzie w pierwszej linii chciała załatwić wszystkie przedświąteczne sprawy ;) chcoiaz oczywiście mam nadzieję, że to Wy macie rację ;D

misia_2017 napisał:
ale właśnie ze względu na święta mogą nie sprawdzić, zawsze to dla ponad 300 osób będą złe informacje na święta i Nowy Rok

W innym wypadku wszyscy (czyli około 580 osób) nie mogą mieć "spokojnych" świąt. Według mnie złe wiadomości są lepsze niż ta cholerna niepewność. :/

beauti_decayed napisał:
W innym wypadku wszyscy (czyli około 580 osób) nie mogą mieć "spokojnych" świąt. Według mnie złe wiadomości są lepsze niż ta cholerna niepewność. :/

To prawda, tez wolałabym wiedzieć.

beauti_decayed napisał:

Pewnie aplikanci między sobą :D

Niech będzie chociaż jeden sprawdzający, który ma ważniejsze rzeczy do roboty przed świętami niż sprawdzanie na już prac i już termin pada.

Ponadto, nikt nie mówił oficjalnie, że wyniki będą przed świętami, a tylko "ktoś tam gdzieś tam" usłyszał, że postarają się sprawdzić przed świętami.

Ostatnia edycja:
Już podczas pierwszego etapu mówili, że do szkoły nie ma sensu dzwonić, gdyż nikt nie udzieli prawdziwych informacji. Wszystko w rękach komisji 🙏

stoper napisał:
w szkole mówi się, że wyniki zostaną opublikowane 2 stycznia

To mi jeden członek komisji mówił po egzaminie, że postarają się sprawdzić pracę przed świętami lub przed nowym rokiem.

Według mnie jest szansa by wyniki były przed świętami. Członkowie komisji to też ludzie i pewnie mają plany na święta lub nowy rok, więc pewnie będzie im zależało by temat załatwić przed świętami.

Z drugiej strony podanie wyników przez komisję niekoniecznie musi oznaczać ich natychmiastową publikację przez KSSiP, więc może termin 2 stycznia jest jak najbardziej prawdopodobny.

Ostatnia edycja:
..Daniel.. napisał:
To mi jeden członek komisji mówił po egzaminie, że postarają się sprawdzić pracę przed świętami lub przed nowym rokiem.

Według mnie jest szansa by wyniki były przed świętami. Członkowie komisji to też ludzie i pewnie mają plany na święta lub nowy rok, więc pewnie będzie im zależało by temat załatwić przed świętami.

Z drugiej strony podanie wyników przez komisję niekoniecznie musi oznaczać ich natychmiastową publikację przez KSSiP, więc może termin 2 stycznia jest jak najbardziej prawdopodobny.

Podczas I etapu przewodniczący mówił, ze Szkoła publikuje wyniki natychmiast po ich otrzymaniu przez komisje.

Dzwoniłam do KSSIPu w sprawie mojej zguby, która ponoć została przekazana jakiemuś członkowi komisji i dowiedziałam się ze komisja zbiera się po świętach. Także wydaje mi się mało prawdopodobne żeby wyniki były przed świetami.

noviha napisał:
Dzwoniłam do KSSIPu w sprawie mojej zguby, która ponoć została przekazana jakiemuś członkowi komisji i dowiedziałam się ze komisja zbiera się po świętach. Także wydaje mi się mało prawdopodobne żeby wyniki były przed świetami.

Nie znam wprawdzie sposobu procedowania komisji, ale nie wydaje mi się, ze fizyczna obecność wszystkich jej członków jest konieczna do ogłoszenia wyników.

A nie powinni podpisać protokołu z wynikami i po to jest posiedzenie komisji? Ja tez nie znam procedury, ale wydawało mi się ze tak to powinno wyglądać, stad moje przypuszczenie ze wyników może nie być przed świetami

noviha napisał:
A nie powinni podpisać protokołu z wynikami i po to jest posiedzenie komisji? Ja tez nie znam procedury, ale wydawało mi się ze tak to powinno wyglądać, stad moje przypuszczenie ze wyników może nie być przed świetami

Mogą mieć podpisy elektroniczne.

noviha napisał:

Być może masz racje, chociaż wolałabym żebyś jednak nie miała :)

Komisja się zbiera na ogłoszenie wyników czy dopiero zbiera się do sprawdzania :D:grin::grin::grin:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót