Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
burgundczyk napisał:
Nie wydaje mi się, żeby wszyscy byli zdenerwowani..., tylko te osoby, które nie mają zapasu pkt z testu...
ja z testu miałem 121 pkt, a z kazusów po sprawdzeniu z kluczem ok 35 pkt (może być mniej, może być więcej) i czuję, że może być różnie...
Dzwonił ktoś do KSSIP ?? tak szczerze ?
ja dzownilam I nie ma szans przed świętami.

To też raczej wątpliwe...:( myślę, że jednak najbardziej prawdopodobną datą jest koniec terminu czyli 8 stycznia... :/

przecież to oczywiste że nie będzie wyników przed świętami. nie będzie ich również przez Nowym Rokiem.

jwesolek napisał:
Nie, nie dzwoniłem, to tylko moje przypuszczenia

Wczoraj ktoś tu pisał, ze pracownik Szkoły poinformował go o zebraniu komisji po świętach. Może to będzie tez czas publikacji wyników.

po świętach mają dosłownie 3 dni (tj. 27,28 i 29 grudnia), więc nie zbierają się, żeby zacząć sprawdzać prace bo do 08.01 by się nie wyrobili, czyli jest jakaś szansa, że w tych dniach otrzymamy wyniki

matestro napisał:
po świętach mają dosłownie 3 dni (tj. 27,28 i 29 grudnia), więc nie zbierają się, żeby zacząć sprawdzać prace bo do 08.01 by się nie wyrobili, czyli jest jakaś szansa, że w tych dniach otrzymamy wyniki
Racja, taki może być właśnie scenariusz.

burgundczyk napisał:
Nie wydaje mi się, żeby wszyscy byli zdenerwowani..., tylko te osoby, które nie mają zapasu pkt z testu...
ja z testu miałem 121 pkt, a z kazusów po sprawdzeniu z kluczem ok 35 pkt (może być mniej, może być więcej) i czuję, że może być różnie...
Dzwonił ktoś do KSSIP ?? tak szczerze ?

Ja myślę, że możesz być spokojna z takim wynikiem. :)

Też mi się tak wydaje. Próg może oscylować w granicach 150-155 punktów.

Ja tam uważam, że nawet mniej. ;D Myślę, że 155 to już pewne miejsce w pierwszej 140.

Ja mam z testu 130+ i raczej nie liczę na to, że się dostanę. Ale gratuluję optymizmu:) myślę, że ciężko jest ocenić ile realnie dostanie się punktów z pracy pisemnej, zwłaszcza, że będą oceniać to 2 osoby. Więc już samo to powoduje jeszcze większą niepewność co do wyniku:)

cosmopolitan99 napisał:
Ja mam z testu 130+ i raczej nie liczę na to, że się dostanę. Ale gratuluję optymizmu:) myślę, że ciężko jest ocenić ile realnie dostanie się punktów z pracy pisemnej, zwłaszcza, że będą oceniać to 2 osoby. Więc już samo to powoduje jeszcze większą niepewność co do wyniku:)

Jeżeli masz 130+ i nie liczysz na dostanie się to albo 1) niezwykle mocno nie chcesz się dostać 2) masz bardzo negatywne nastawienie 3) kazusy poszły Ci obrzydliwie. :/ Patrząc na wyniki z zeszłych lat 20 punktów powinno Ci zagwarantować miejsce...

Myślę, że poszło mi mniej więcej tak jak wszystkim. Wybitnych jednostek będzie niewiele. Dlatego wydaje mi się, że właśnie wszyscy uzyskamy mniej więcej podobne wyniki(oprócz wybitnych) i wtedy decydujący będzie każdy punkt z testu i każdy punkt z kazusu...

cosmopolitan99 napisał:
Myślę, że poszło mi mniej więcej tak jak wszystkim. Wybitnych jednostek będzie niewiele. Dlatego wydaje mi się, że właśnie wszyscy uzyskamy mniej więcej podobne wyniki(oprócz wybitnych) i wtedy decydujący będzie każdy punkt z testu i każdy punkt z kazusu...

Tym bardziej nie masz się o co martwić. :)

beauti_decayed napisał:
Ja tam uważam, że nawet mniej. ;D Myślę, że 155 to już pewne miejsce w pierwszej 140.

Wielka z Ciebie optymistka :). Żeby tak się stało większość musiała by napisać kazusy na nie więcej niż 25 punktów. Ciężko mi w to uwierzyć.

Może i masz rację. Porównuję nasz rok z rokiem 2010 (wtedy też było tak wiele osób) i wtedy próg na 280 osobę wynosił chyba 150 punktów, a w tym roku 2 etap był trudniejszy i było dużo osób z wynikiem poniżej 120 z 1 etapu. Stąd moje optymistyczne przewidywania.

Bayerlein napisał:
Wielka z Ciebie optymistka . Żeby tak się stało większość musiała by napisać kazusy na nie więcej niż 25 punktów. Ciężko mi w to uwierzyć.
Spójrz na wyniki z poprzednich lat, to uwierzysz.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót