D
DonAlex
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 121
2010 rok bym z miejsca wykluczył bo tam osoby 100+ były w drugim etapie, dlatego pytanie ile tam osób było z wynikami 120+ ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
burgundczyk napisał:Dla mnie można mażyć o dodatkowych 2 pkt jak się ma rozwalone kazus na maksa
Ja np. w karnym rozwodziłem się nad subsydiarnym aktem oskarżenia (3-4 zdania), ale pod kątem klucza było to bez sensu więc nie spodziewam się dodatkowych 2 pkt...
Bez względu na to, co się jutro stanie:
1) KSSIP odtrąbi sukces sprawnie przeprowadzonego konkursu,
2) poziom kandaydatów będzie niski (jak rok temu napisała GP tworząc przekłamany obraz rzeczywistości).
Polecam zrobienia drinka, bo na trzeźwo to się nie da![]()
CarycaKatarzyna napisał:Zastanawiałam się czy sprawdzać wyniki w kancelarii, a zamiast czytać akta odświeżam stronę KSSIPjak myślicie, o której można się spodziewać wyników?
DonAlex napisał:Ponoć to termin instrukcyjny![]()
CarycaKatarzyna napisał:Właśnie dlatego nie wykluczam sytuacji, że ich dzisiaj nie będzie![]()
burgundczyk napisał:Dziś SSA Dzyr jako Prezes SA w Krakowie ma dzień przyjęć interesantów więc
Strona główna - Prezesi SA
anthony93 napisał:A jaki ma być ? Prekluzyjny ?