Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
2010 rok bym z miejsca wykluczył bo tam osoby 100+ były w drugim etapie, dlatego pytanie ile tam osób było z wynikami 120+ ?

Poza tym po 2016 roku poziom testów poszedł do góry z racji mniejszej liczby pytań tzw. kodeksowych a większej z ustaw szczególnych przez to ma to przełożenie na wynik...
Co do poziomów kazusów, to jest on w miarę na takim poziomie..., tylko objętościowo w tym roku były one mocno rozbudowane...

burgundczyk napisał:
Dla mnie można mażyć o dodatkowych 2 pkt jak się ma rozwalone kazus na maksa :)

Ja np. w karnym rozwodziłem się nad subsydiarnym aktem oskarżenia (3-4 zdania), ale pod kątem klucza było to bez sensu więc nie spodziewam się dodatkowych 2 pkt...

Bez względu na to, co się jutro stanie:
1) KSSIP odtrąbi sukces sprawnie przeprowadzonego konkursu,
2) poziom kandaydatów będzie niski (jak rok temu napisała GP tworząc przekłamany obraz rzeczywistości).

Polecam zrobienia drinka, bo na trzeźwo to się nie da :)

Podziwiam, że miałeś czas na rozwodzenie się :)
Zdążyłeś też napisać odpowiedzi na pozostałe?

KSSiP ogłosi gigantyczny sukces, w końcu dadzą sobie radę z rekordową liczbą kandydatów.

Zastanawiałam się czy sprawdzać wyniki w kancelarii, a zamiast czytać akta odświeżam stronę KSSIP :D jak myślicie, o której można się spodziewać wyników?

CarycaKatarzyna napisał:
Zastanawiałam się czy sprawdzać wyniki w kancelarii, a zamiast czytać akta odświeżam stronę KSSIP :D jak myślicie, o której można się spodziewać wyników?

Pokusa sprawdzenia wyników zawsze jest silniejsza i jej nie opanujesz :D

Założę się, że ktoś już dzisiaj dzwonił do KSSIPu, może uzyskał jakieś info i się podzieli? zaraz mi się F5 wytrze od wciskania :confused:

Ludzie spokojnie. Wyniki będą. Ja siedzę w pracy i robię swoje. Wyniki sprawdzę o około 15 i jak będzie, to będzie.

W sumie może mi łatwiej, bo po teście mam 118 pkt, a kazusy mi nie poszły wybitnie, więc raczej jestem pewny, że się niedostane.

Największe zdziwienie będzie, jeżeli w ogóle dzisiaj nie opublikują wyników (odpukać).

Mam ogromną nadzieję, że te wyniki będą już dziś. Jakby ktoś jednak zdecydował się na telefon do KSSiP to fajnie by było jakby dał znać. No bo jak można piwniczyć już 6 miesiąc, nie karaluszki? :D

Dodatkowym walorem będzie wspomnienie o ewentualnej odpowiedzialności dyscyplinarnej wynikłej z naruszenia terminów...:D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót