Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Pytanie, czy protokoły są już podpisane, również przez SSA R. Dzyra i problemem jest samo techniczne opublikowanie wyników ???

A mnie się wydaje, że mimo udzielonej odpowiedzi będą dopiero jutro....

Może powiedzieli, że będą dzisiaj, żeby już był spokój z zawracaniem im głowy. :D

Powiedzieliby, że będą jutro to ten spokój też by mieli.

Moim zdaniem, skoro powiedzieli, ze będą dzisiaj, to beda. Gdyby nie było pewności, udzieliliby wymijającej odpowiedzi, jak dotychczas.

Tylko jak przed nowym rokiem dzwoniłem, to mi Pani mówiła, że 8 stycznia to termin instrukcyjny i może być niedochowany, a więc ostrzegali.
Może jednak wrzucą, a jak nie to pewnie wyniki będą jutro.

Skoro ostrzegali to mogliby mieć czyste sumienie, gdyby dzisiaj ich nie było. A skoro powiedzieli, że będą, to ja myślę, że będą.

ja tam już miałem dosyć i przed chwilą zadzwoniłem do KSSiP i o dziwo... nikt nie odbiera :) z forum jedna osoba dzwoniła czy kilka w sprawie wyników wcześniej?

neon777 napisał:
ja tam już miałem dosyć i przed chwilą zadzwoniłem do KSSiP i o dziwo... nikt nie odbiera :) z forum jedna osoba dzwoniła czy kilka w sprawie wyników wcześniej?

Wydaje mi się, że wyniki na stronę można wrzucić z każdego miejsca, niekoniecznie z sekretariatu. :D

neon777 napisał:

Tym się sekretariat nie zajmuje. Jest to domena działu informatycznego.

może i macie racje :) ale wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że dzisiaj wyników nie będzie

Po prostu Pani w sekretariacie powiedziała tak, a oni i tak zrobią po swojemu.

Myślę, że pani w sekretariacie nie mówiłby, że będą dzisiaj, jeżeli nie miałaby takiej informacji od komisji.

przecież to nie członkowie Komisji publikują wyniki na stronie KSSiP, tylko pracownicy KSSiP :/ wątpię, żeby jakiś pracownik czekał do 20:00 na to, żeby łaskawie jakiś członek Komisji przybył do KSSiP z protokołami do publikacji... poza tym chyba pod zarządzeniem o publikacji listy powinien być podpis Dyrektora KSSiP... pewnie czegoś im brakuje i dlatego wyników nie ma i pewnie dzisiaj już nie będzie. Ja tam odpuszczam czuwanie. Jak się wyniki pojawią to i tak pewnie dostanę kupę sms-ów ;-) pozdrawiam

beauti_decayed napisał:
Myślę, że pani w sekretariacie nie mówiłby, że będą dzisiaj, jeżeli nie miałaby takiej informacji od komisji.

No właśnie bo przecież szczytem chamstwa byłoby mówienie, że będą tylko po to żeby mieć święty spokój, one mają świadomość, że ludzie po miesiącu dostają kolokwialnie rzecz ujmując "pierdolca". Chyba nie podejrzewamy pań z sekretariatu o takie wyrachowanie? :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót