Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
@beauti_decayed może dla Ciebie to jest zniechęcanie, ale dla niektórych po prostu impuls do zainteresowania się szczegółami dotyczącymi zawodu, który może będzie się wykonywało przez całe życie... jak ktoś ma rozum to wyciągnie z tych postów wnioski dla siebie, a na pewno nie będzie patrzył ślepo na to co ktoś wypisuje w Internecie....

lepsze są Twoje bzdury, gdzie piszesz, że "większość prokuratorów marzy o posadzie sędziego" i że znajomi prokuratorzy Twoich rodziców to potwierdzają :/ ? przejrzyj sobie konkursy na stanowiska sędziowskie z ostatnich 5 lat to wtedy zobaczysz, że prokurator na liście kandydatów na stanowisko sędziowskie pojawia się sporadycznie

neon777 napisał:
@beauti_decayed może dla Ciebie to jest zniechęcanie, ale dla niektórych po prostu impuls do zainteresowania się szczegółami dotyczącymi zawodu, który może będzie się wykonywało przez całe życie... jak ktoś ma rozum to wyciągnie z tych postów wnioski dla siebie, a na pewno nie będzie patrzył ślepo na to co ktoś wypisuje w Internecie....

Dla mnie to żadne zniechęcenie, bo nie będę się sugerować jakimiś śmiesznymi postami w Internecie i ich opiniami, że praca sędziego to "dno".

Spokojnie, ja Ci życzę osobiście samych sukcesów w zawodzie sędziego jeśli dostaniesz się do KSSiP i uda Ci się doczłapać do stołka sędziowskiego. Zderzenie ze światem realnym dobrze Ci zrobi, powodzenia

Też nie możecie otworzyć? Może nas trolują xD

Gratulacje;) Kazusy poszły przyzwoicie.
Link jest na stronie głównej KSSIP (informacja przewodniczącego komisji)

Działa.

Ja odpadłem. Na liście rankingowej sumowali mi źle punkty, bo brakuje mi 2 punktów, ale to nic nie zmieni.

Boże, jakie "spłaszczenie" wyników. Gratuluję 280stce, mi tak jak wielu innym zabrakło bardzo bardzo niewiele. To już była loteria.

Do zobaczenia w marcu;) a tym,którym się nie udało-głowa do góry,mi to też zajęło trochę czasu;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót