P
PannaAnna1993
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 71
Ja zamiast do Kssip wykonałam telefony do mediów. Byli bardzo zainteresowani próbą manipulacji przy wynikach w tak poważnym konkursie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
remix1607 napisał:Z informacji telefonicznych z KSSiP: będzie możliwość wglądu do prac dla zainteresowanych. Pani przekazała, że prawdopodobnie w formie skanu. Nie mają jeszcze ustalonego trybu udostępnienia prac. Co do odwołania to do Ministra Sprawiedliwości od chwili otrzymania decyzji - terminy zgodnie z KPA. Wygląda na to, że są już przygotowani na lawinę skarg i wniosków.
No to czekamy na jakieś wieści z pierwszej linii frontu...Daniel.. napisał:P.s. Dzwoniłem. Pani z sekretariatu dała mi numer bezpośredni do sekretarz komisji. Na razie nikt nieodebrał. Będę próbował.
Ja bym na ich miejscu bardziej zainteresował się tym, jak niektórzy kandydaci na aplikantów zdali testy psychologiczne.Ja zamiast do Kssip wykonałam telefony do mediów. Byli bardzo zainteresowani próbą manipulacji przy wynikach w tak poważnym konkursie.
też mam zamiar to zrobićPannaAnna1993 napisał:Ja zamiast do Kssip wykonałam telefony do mediów. Byli bardzo zainteresowani próbą manipulacji przy wynikach w tak poważnym konkursie.
cosmopolitan99 napisał:też mam zamiar to zrobić![]()
cosmopolitan99 napisał:też mam zamiar to zrobić![]()
giant_duck napisał:A czy wiadomo w jakiej formie należy zgłaszać chęć wglądu w pracę?
cosmopolitan99 napisał:Po co mamy składać skargi jak to błąd rachunkowy! Tutaj właściwe jest sprostowanie- i to po stronie kssip. Tak też mówiła Pani do której dzwoniłam.
Warto by zauważyć, że do tej pory na tym forum ustaliliśmy to, że najprawdopodobniej to jeden błąd, który dotknął wiele osób. Przy systemach informatycznych to prawdopodobne.giant_duck napisał:Tylko wobec ewidentnych błędów na liście kwalifikacyjnej trudno jest mieć zaufanie do jej treści. Czyli dopóki nie będzie wglądu w prace z II etapu to nie wiadomo nawet czy punkty z kazusow są dobrze przyznane.
PannaAnna1993 napisał:Dzwoncie! Im więcej telefonów tym w szkole większą panika i szybciej zajmą się sprawą.
cosmopolitan99 napisał:Dzwońcie! Pani powiedziała że
Mają już około 100 zgłoszeń, do siedziby jedzie właśnie dyrektor i informatyk, doszli do tego że błąd jest w pliku z exelu, szkoła prawdopodobnie dziś wyda sprostowanie całej listy