G
Grzegorz002
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 48
O, zabawa trwa 
Wziąłbym dobry alkohol w dłoń, ale niestety trzeba siedzieć w pracy
Wziąłbym dobry alkohol w dłoń, ale niestety trzeba siedzieć w pracy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
RoSh napisał:Czyli opublikowana lista jest już ostateczna i wzruszalna tylko poprzez mogące ciągnąć się kilka lat postępowanie apelacyjne?
Nie, to raczej problem innego typu. Ja miałem problem z uzyskaniem dostępu do pliku po tym, jak wcześniej go przeglądałem.noviha napisał:To nie są problemy z serwerem tylko fakt, ze oni tworzą podstrony na żywca, czyli na działającej stronie. Najpierw jest frontem a potem dopiero wrzuca się plik. Normalna sprawa wiec nie dramatyzujcie.
I to jest oczywisty sposób procedowania w podobnych przypadkach. Nie dla każdego jednak oczywisty.cosmopolitan99 napisał:Dokładnie tak, będzie sprostowanie listy droga kpa, jako błąd rachunkowy. To info od Kssip. Tak mają zamiar procedowac.
jakubn napisał:Na szybko przeliczyłem, że jest 58 osób o takich samych nazwiskach. Jeśli teoria o zamianie nazwisk się sprawdzi, to lista będzie wyglądała zupełnie inaczej. Szkoda będzie osób, które już wczoraj otwierały szampana.
jakubn napisał:Na szybko przeliczyłem, że jest 58 osób o takich samych nazwiskach. Jeśli teoria o zamianie nazwisk się sprawdzi, to lista kwalifikacyjna będzie wyglądała zupełnie inaczej. Szkoda szczególnie osób, które już wczoraj otwierały szampana.
mariopl napisał:Szkoda? Przecież te osoby raczej zdawały sobie sprawę, że "coś" tu nie gra. Przecież nie chodziło o doliczanie jednego, dwóch punktów, tylko 15-20. Więc raczej były świadomy tego, że dostały nieoczekiwany "bonus"
burgundczyk napisał:Sumowanie wyników to jest kardynalny błąd do wychwycenia ,,gołym okiem" przez uczestników konkursu.
Pytanie ile tak naprawdę komisja/pracownicy KSSIP popełniła błędów przy przenoszeniu wyników do tabel ?
KSSIP się skompromitował i mam nadzieję, że GP im to wytknie i ich rozjedzie. Pod dywan nie da się tego zamieść oraz wyjść z twarzą.
jakubn napisał:Nie mówię o takich osobach. Chodzi mi o kandydatów, których wynik się zgadzał, a nad progiem znaleźli się, bo inni byli sztucznie przesunięci w dół listy. Tacy też będą.
jakubn napisał:Nie mówię o takich osobach. Chodzi mi o kandydatów, których wynik się zgadzał, a nad progiem znaleźli się, bo inni byli sztucznie przesunięci w dół listy. Tacy też będą.
..Daniel.. napisał:Nie będzie wyglądała inaczej, bo próg się nie zmieni i ponad 500 osób ten błąd nie dotyczy.
Nie miłą niespodziankę będą miały tylko te 58 z identycznymi nazwiskami, bo się zamienią miejscami.
..Daniel.. napisał:Tylko może problem nie jest w sumie punktów. Tylko w tym, że pierwszemu Nowakowi przypisali wynik 2 Nowaka i odwrotnie. Jeśli tak jest, to ponad 500 osób problem nie dotyczy.