Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. IV

• Autor wątku Autor wątku burgundczyk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
RE: Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

burgundczyk napisał:
Mnie zastanawia jedna kwestia, ale to nie jest teoria spiskowa tylko już teraz śmiech:D z nieudacznictwa KSSIP -> ile widzieliście pustych stolików, ja co najmniej 2 w III sektorze, a lista obejmuje 585 osób:D, a do drugiego etapu dostało się 586

Podczas II etapu był chyba jakiś problem z numerami stolików, bo na końcu sali gdzie siedziałem dostawiali stoliki dla osób, które nie mogły znaleźć swojego miejsca (bo nie było stolika o takim numerze, który wylosowali). Mogło się zdarzyć, że gdzieś w środku sali były puste stoliki, a na końcu sali te stoliki dodawali.

waka-waka napisał:
Ja się bardzo stresuję. Niby liczba punktów z testu się zgadza ale boje się, że ‚przypadkiem’ dostałam punkty z kazusów innej osoby i spadnę z listy poniżej 280 miejsca. Nie ma drugiej osoby z takim samym nazwiskiem ale i tak się denerwuję:(

Witaj w klubie,od radości do jeszcze większego stresu w kilkanaście minut.

HorN napisał:
Witaj w klubie,od radości do jeszcze większego stresu w kilkanaście minut.

Mam tę samą sytuację. Punkty się zgadzają, ale podobno pani z KSSiP twierdzi, że "żadne miejsce nie jest bezpieczne". :/

mmd01 napisał:
Dopiero teraz, po ponownym i dokładniejszym sprawdzeniu listy zauważyłem, że jest jeszcze jedna osoba z moim nazwiskiem. Przepraszam za zamieszanie (edytowałem już fragment tamtego posta). Być może faktycznie chodzi tylko o nazwiska (oby, chociaż chyba Neon wspominał, że jeden z jego znajomych też ma źle policzone punkty, a nie znalazł innej osoby z jego nazwiskiem).

A czy wynik z kazusów twego odpowiednika pasuje do twych wyliczeń?

Ja skłaniałabym się jednak do teorii, ze globalnie wyniki są zle przydzielone do osoby. Być może nastąpił w programie jeden błąd, który pociągnął za sobą następne. Mój wynik z kazusów tez wydaje mi się mało prawdopodobny, a odpowiednika w nazwisku nie mam.

Najbardziej współczuje osobom, które wczoraj sie dostały a dzisiaj zostaną z niczym :(

Ostatnia edycja:
Jeśli ktoś będzie dzwonił do kssip jakoś teraz to dajcie znać. Ja przedzwonie tak o 13 może znów się czegoś dowiem. Polecam dzwonić na nr z końcówką 29, babka jest najbardziej otwarta na rozmowę i można się czegoś dowiedzieć.

A czy ktoś próbował się dzisiaj dowiedzieć ile pkt uzyskał z kazusów ? Udzielają takich informacji ?

cosmopolitan99 napisał:
Jeśli ktoś będzie dzwonił do kssip jakoś teraz to dajcie znać. Ja przedzwonie tak o 13 może znów się czegoś dowiem. Polecam dzwonić na nr z końcówką 29, babka jest najbardziej otwarta na rozmowę i można się czegoś dowiedzieć.

Ja chciałam dzwonić, ale właściwie nie wiem, o co zapytać. Skoro komisja się zebrała to teraz trzeba czekać na komunikat. Bez tego to dalej nie zajdziemy.

beauti_decayed napisał:
Mam tę samą sytuację. Punkty się zgadzają, ale podobno pani z KSSiP twierdzi, że "żadne miejsce nie jest bezpieczne". :/

To zależy czy doszło do pomyłki poprzez zamianę osób z tymi samymi nazwiskami czy również w sumowaniu punktów (poza twoim przypadkiem). U mnie np. osoba z tym samym nazwiskiem ma 30 pkt a ja 29,5 (wg listy obecnej), więc nie wiadomo który wynik z kazusów jest mój. Inna sprawa, że jest kolosalna różnica w liczbie punktów z testu.

Choć w tej chwili akurat kwestionowanie wyniku z kazusów nie ma sensu z uwagi na rażące błędy w najbardziej zasadniczych kwestiach (nazwiska i/lub suma punktów).

beauti_decayed napisał:

Dzwoniłaś i tak Ci powiedziała?

Teoretycznie Pani sprawdziła mój wynik z kazusów i z testu i mówiła, że tylko suma się nie zgadza. Ale do czego doszli ostatecznie to nie wiem.

Wiadomo może o której się zbiera komisja?

burgundczyk napisał:
U nas zawinił czynnik ludzki, chyba że to rosyjski sabotaż :D

Dla mnie wyniki mogą być za tydzień, ale niech to zrobią porządnie by nikt nie mógł się doczepić

Mnie zastanawia jedna kwestia, ale to nie jest teoria spiskowa tylko już teraz śmiech:D z nieudacznictwa KSSIP -> ile widzieliście pustych stolików, ja co najmniej 2 w III sektorze, a lista obejmuje 585 osób:D, a do drugiego etapu dostało się 586

Ale zauważ, że są np dwie osoby, które mają taki sam numerek na liście, przykładowo 497 numer mają dwie osoby i kolejnym numerem jest 499, a nie 498, stąd może ta różnica.

Ktoś tu pisał, że kolejny egzamin najprawdopodobniej w październiku 2018, skąd takie info, że nie np tak jak teraz było, w listopadzie?

Natalia172 napisał:
Ale zauważ, że są np dwie osoby, które mają taki sam numerek na liście, przykładowo 497 numer mają dwie osoby i kolejnym numerem jest 499, a nie 498, stąd może ta różnica.

Może dlatego, że mają tyle samo punktów.

ja podobnie. Składajmy wszyscy wniosek o wgląd w prace. Wejdźcie proszę na Facebook'a i grupę Kandydaci na aplikację ogólną

cosmopolitan99 napisał:
Teoretycznie Pani sprawdziła mój wynik z kazusów i z testu i mówiła, że tylko suma się nie zgadza. Ale do czego doszli ostatecznie to nie wiem.

Jaką sumę wg Twoich przypuszczeń powinnaś mieć a jaką masz?

PS Zastanawiające jest to, że osoby, którym niesłusznie dodano punkty nie zabierają głosu :D

mariopl napisał:
Jaką sumę wg Twoich przypuszczeń powinnaś mieć a jaką masz?

PS Zastanawiające jest to, że osoby, którym niesłusznie dodano punkty nie zabierają głosu :D

Właśnie się zastanawiam czy są w ogóle takie osoby, czy wszystkim nagle tylko zanizyli punktację.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót