C
cosmopolitan99
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 65
Szopka noworoczna! Mam nadzieję, że dziś się chociaż coś wyjaśni.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Anna9000 napisał:Czyli sumę kazusy (pkt wg listy) + test miał prawidłową?
CarycaKatarzyna napisał:To teraz mam tylko nadzieje, że przydzielili mi moje punkty z kazusówi że nie obdzwoniłam całej rodziny tylko po to żeby się jednak dowiedzieć, że kssip mi zrobił psikusa
Anna9000 napisał:Ja tak samo...![]()
beauti_decayed napisał:Ja również. :/
CarycaKatarzyna napisał:To teraz mam tylko nadzieje, że przydzielili mi moje punkty z kazusówi że nie obdzwoniłam całej rodziny tylko po to żeby się jednak dowiedzieć, że kssip mi zrobił psikusa
beauti_decayed napisał:"Jak mówi nasza informatorka, ona w pierwszym etapie zdobyła 132 punkty, a w durgim 32, co razem daje 166. To zapewniałoby zakwalifikowanie się na całkiem dobrej pozycji. "
Widzę, że liczenie ostatnio nie jest niczyją mocną stroną. XD
Grzegorz002 napisał:Przepraszam, jeśli się mylę, ale wcześniej pisałaś o tym, że drugi etap poszedł Ci niekorzystnie i nie liczysz na wejście, a teraz według tej sknoconej listy masz 35? Ja mam 34,5, a byłem pewny, że mam więcej niż połowę dobrze i liczyłem na minimum 36 (max 42).
Oby tylko dziś zareagowali.natalis napisał:Ehh, generalnie można przyjąć, ze wczorajszych wyników w ogóle nie byłowychodzą coraz to nowe błędy. Może kazusy sprawdza raz jeszcze
Swietnie się zaczyna ta nasza aplikacja :/
neon777 napisał:Moja kolezanke przelaczyli do kogos kto zajmuje sie tym balaganem i sprawdzili jej pkt z testu i kazusow, zadne sie nie zgadzaly z tym co na liscie opublikowali :/ nie ma tez odpowiednika z jej nazwiskiem, podobno komisja ma jeszcze raz podliczyc pkt z kazusow i zsumowac wyniki z obu etapow a potem zrobic liste, nie udzielili informacji kiedy bedzie gotowa :/ jak ktos chce to dzwoncie na ogolny do kssip i poproscie zeby polaczyli was z kims od konkursu wstepnego, oni wiedza o co chodzi
cosmopolitan99 napisał:Oby tylko dziś zareagowali.
natalis napisał:Oby, chociaż z drugiej strony lepiej żeby to DOKŁADNIE policzyli raz jeszcze i opublikowali rzetelna listę.
Ja kazusy też zawaliłem (z admina odpowiedziałem tylko na połowę pytań i to niekoniecznie prawidłowo, z cywila i karnego też nie udzieliłem wyczerpujących i w całości poprawnych odpowiedzi), a na liście mam ponad 35pkt. Ratuje mnie tylko spory zapas punktowy z testu (swoją drogą dzisiaj z testu mam mniej pkt niż wynika to z listy sprzed miesiąca).Grzegorz002 napisał:Przepraszam, jeśli się mylę, ale wcześniej pisałaś o tym, że drugi etap poszedł Ci niekorzystnie i nie liczysz na wejście, a teraz według tej sknoconej listy masz 35? Ja mam 34,5, a byłem pewny, że mam więcej niż połowę dobrze i liczyłem na minimum 36 (max 42).