S
shedreamed
arabeska1125 napisał:ja słuchałam w czasie rzeczywistym... później pewnie można będzie posłuchać tutaj: Stenogramy z posiedzeń Sejmu
aaa nie zauważyłam, że już są![]()
Dzięki!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
arabeska1125 napisał:ja słuchałam w czasie rzeczywistym... później pewnie można będzie posłuchać tutaj: Stenogramy z posiedzeń Sejmu
aaa nie zauważyłam, że już są![]()
stoper napisał:pytanie do osób lepiej zorientowanych, czy w piątek będzie też trzecie czytanie?
edit: będzie
stoper napisał:cóż, dla kogo super dla tego super
ja wciąż wierzę w wiarygodność informacji o naborze AO, może jutro dowiem się czegoś więcej
stoper napisał:Tak Prorok dobrze kojarzysz, zdaje sobie sprawę, ze racje przemawiają za naborem bezpośrednim już w tym roku, ale zrozumcie, że jednak odbije się to rykoszetem na ostatnim roczniku AOpożyjemy, zobaczymy, spróbuję jutro coś ustalić
amox napisał:Tegoroczna aplikacja ogólna jest przerażona prognozą, iż kolejny nabór będzie naborem na nowych przepisach, gdyż nie wiadomo co zrobić z tymi, którzy z tej ogólnej, po tym roku odpadną.
Prokurator89 napisał:Iversen 88, głosowanie w piątek (wraz z 3 czytaniem). Przeciw ustawie tylko jedna partia tj. PiS. Prace nad ustawą w Sejmie zakończą się w piątek.
stoper napisał:masz rację dyl
co zaś tyczy się obaw tegorocznych apl. AO to myślę, że przede wszystkim chodzi o ewentualną korelacje limitów przyjęć na nowe i stare specki, nie przemawia do mnie argument, że egzaminy będziemy zdawać w różnych latach. Nie wiem jak to ma wyglądać technicznie, MS wyznaczy limit przyjęć na prokuratorską dwa razy w ciągu tego samego roku? Raz na starą speckę, a parę miesięcy później na nową (mowa o roku 2016), no nie wiem, podobno - ale znowu uznacie, że rozsiewam plotki - mają być kosmetyczne poprawki legislacyjne zgłoszone w senacie, co może wydłużyć trochę proces
stoper napisał:może to myślenie życzeniowe, ale wciąż obstawiam nabór na ogólną