A
aplikant2016
to wszystko wiem, ale nic z tego, chodziło mi o habilitację 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
aplikant2016 napisał:napiszę więcej, dziś lepiej przejść przez aplikację, niż podejść do samego egzaminu i wpisać się na listę np. radcy, wiem od koleżanki, że inaczej patrzą, to tak na marginesie
_Mala_Mi napisał:No chyba sobie żarty robisz. Nie ma żadnych podstaw do unieważnienia I etapu. Listy nie ma, bo powstał problem, który stanowi precedens na tle dotychczas organizowanych egzaminów. Myślisz, że publikowaliby listę z punktacją, gdyby nie byli pewni co do jej poprawności ?
_Mala_Mi napisał:Wie ktoś może jak skopiować wyniki z pliku pdf udostępnionego przez KSSiP? Chciałam uszeregować je sobie od najwyższego do najniższego, a jestem zielona w takich kwestiach![]()
_Mala_Mi napisał:Wie ktoś może jak skopiować wyniki z pliku pdf udostępnionego przez KSSiP? Chciałam uszeregować je sobie od najwyższego do najniższego, a jestem zielona w takich kwestiach![]()
cywilove napisał:Oj, coś takiego jak trudność zawsze pozostanie odczuciem subiektywnym. Poza tym osoby układające test nie zawsze mogą wyczuć, czy coś będzie dla nas mega trudne, chociaż fakt - momentami pytania były na tyle wymagające lub swego rodzaju podchwytliwe, że musieli się z tym liczyć. Może wrzucili te trudniejsze specjalnie dlatego, że właśnie reszta pytań wydawała im się stosunkowo łatwa/oczywista, co oczywiście może wynikać przede wszystkim z tego, że siedzą w tym o wieeeeeeeele dłużej od nas.