P
Prorok P
- Autor Autor
eho7 napisał:Wykarzecie?
Aplikancie 2016 ty zamiast kodeksów lepiej słownik poczytaj.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
neon777 napisał:A jakie to ma znaczenie w świetle konkursu? Może i masz rację ale to bez znaczenia. Żeby ten geniusz kazusów miał okazję się wykazać najpierw musiał zdobyć 120pkt z testu. Takie zasady były w każdym roku. Dlaczego nie broniłeś przez ostatnie 7 lat osób, którym na konkursach zabrakło 1,2 czy 3 pkt, żeby przejsć do II etapu? Przecież na kazusach mogliby zdobyć maxa 75pkt i dostać się do KSSiP a odpadli na testach? Gdzie wtedy byłeś? czemu ich nie broniłeś? Teraz taki odważny jesteś?
Prorok P napisał:Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Co to za idiotyczne porównywanie tegorocznego precedensu do lat ubiegłych?
neon777 napisał:Chciałbym Cię spotkać na II etapie, uwierz mi, że chętnie zobaczę co się kryje za tym nickiem w świecie rzeczywistym.
Sorry ale udowadniasz, że test zrobił odpowiedni przesiew ludzi tylko. Powodzenia za rok.Prorok P napisał:Urocza blondyneczka.
Prorok P napisał:Gdyby miało przejść 218 osób już by była lista.
Wezmą 440 osób, zobaczycie.
eho7 napisał:Tak jak wspominałem, wszyscy, bez wyjątku.
_Mala_Mi napisał:440 raczej nie przepuszczą, bo gdyby chcieli tak zrobić, to w ustawie byłby zapis, że do drugiego etapu przechodzi 440 osób z najwyższą punktacją, a tak nie jest. Co najwyżej obniżą próg do 119, max 115 pkt.. to by było najbardziej racjonalne, choć nie ukrywam, że wolałabym, żeby nie obniżali ;p
neon777 napisał:Idąc tym tokiem rozumowania już widzę rozmowę w KSSiP: Obniżmy do 119 a może do 115 hmm a czemu nie do 114 :/ ? nie czekaj lepiej będzie do 113 albo nie, dajmy 112 a nie nie damy bo wtedy Ci ze 111 będą mieli pretensje. No to kij wpuszczamy wszystkich. Idź jeszcze do baru może jakiś żul też chce wpaść na II etap.
_Mala_Mi napisał:I tak to prawdopodobnie będzie wyglądać. Muszą rozważyć wszystkie możliwości. Niestety. Ktoś będzie pokrzywdzony.
neon777 napisał:sorry kto będzie pokrzywdzony, jeśli do II etapu przejdzie 218 osób?
asdero napisał:Kandydat ze 135 pkt z testów i 20 z kazusów jest gorszy niż ten, który miał 120 z testu i 40 z kazusów.
Co do "wagi" kazusów i waszych durnych argumentów to zajrzyjcie co decyduje jeśli dwie osoby mają taki sam wynik. Test czy kazusy? Co jest ważniejsze?
neon777 napisał:sorry kto będzie pokrzywdzony, jeśli do II etapu przejdzie 218 osób?
_Mala_Mi napisał:W tej sytuacji nikt. Tylko obawiam się, że KSSiP pomyśli, że jeśli przepuści 218 osób do drugiego etapu, to ludzie się nie przyłożą :/