A
asdero
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 187
Z admina nie zrobi na pewno 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
duska1958 napisał:Moim zdaniem przesadzili z ilościa zagadnien "dookoła" ktore trzeba poruszyć, niektóre kwestie były oczywiste, wiec po co je pisac... Widocznie trzeba, bedziemy wiedzieć w ksipie na przyszloscja niestety skopalam cywila, z admina podalam zle podstawy prawne, a z karnego z pierwszego pytania powinnam miec full a reszta srednio bo zabrakło czasu zeby znalezc podstawy. Chyba za bardzo sie rozpisywalam z niektórymi rzeczami, a pozniej nie mogłam nadążyć z opisaniem innych, czy nawet zasugerowaniem ze wiem ze cos jest nie tak.
Inna sprawa, ze jakby człowiek sie solidnie uczył te 3 tyg ro na pewno lepiej by sie to napisało.
Nie ma co sie przejmowac, odpoczywać trzeba![]()
pick_and_roll napisał:Ktoś ma tak jak ja, że boi się, że nie zostanie rozczytany? Mam straszny problem ze stylem pisma, przecież mamy 21 wiek, nikt już długopisem niczego nie pisze, mogliby w końcu zrobić egzaminy na komputerach...
marika7 napisał:Skoro już wiemy, że od stycznia zaczynamy aplikację, to mam pytanie odnośnie kwestii porzucania obecnego zatrudnienia. Czy istnieje możliwość wzięcia bezpłatnego urlopu na czas trwania aplikacji? Formalnie pozostawałabym w stosunku pracy, ale ani bym nie świadczyła pracy, więc nie kolidowałoby to z obowiązkami aplikanckimi, ani nie osiągałabym żadnych dochodów. Czy ktoś z Was orientował się może w tej kwestii?
duska1958 napisał:Takmy wybieramy miejsce praktyk, no chyba ze byłaby sytuacja ze w danym miescie bedzie duzo aplikantow i braknie miejsc, to wówczas trzeba wskazać miejsce alternatywne, ale taka sytuacja moze sie zdarzyć chyba tylko w Krakowie, choc tez nie słyszałam
![]()
aplikant2016 napisał:nie ma takiej możliwości, musisz być przecież bezrobotna. będąc na urlopie bezpłatnym wciąż jesteś zatrudniona. nie ma znaczenia, że nie świadczysz pracy. łatwo można by było obejść zakaz pracy, faktycznie pracując.
HouseMD napisał:Z karnego w zasadzie ok ale walnąłem totalną bzdurę pisząc że nie popełnił przestępstwa (nie doczytałem jakie było ograniczenie). Myślicie że obcinają punkty skoro wgl nie trzeba było tego rozważyć wg klucza?