Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Sprzedam PILNIE r-testy Stepaniuka na aplikację radcowską z 2012 roku, cena 70 zł. Książka jak nowa, nie jest zniszczona. Odbiór osobisty Warszawa. Mail kontaktowy anniewk@interia.pl

Czy warto nabyć tę książkę?

Hi ;) Dumam nad zakupem tego poradnika Akta pracownicze 2011 - ebook, ale nie wiem, co jest w środku ;) Z opisu wygląda na porządną, wartościową pozycję... Kupować, przyda się?

Mam do sprzedania Stepaniuka 2012 - testy są niepopisane i niepozakreślane, cena 70 zł + ew. wysyłka (książka jest ogromna, więc w kopertę nie wejdzie). Możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu. huginn@gazeta.pl

Sprzedam:

Mariusz Stepaniuk - Aplikacja radcowska. Pytania, odpowiedzi, tabele. Wydanie 4. Egzamin 2012 r. - stan bdb, bez podkreśleń, normalne ślady użytkowania, cena 55 zł

Katarzyna Czajkowska-Matosiuk - Aplikacje prawnicze w pytaniach i odpowiedziach. Wydanie 6. 2012 r. - wszystkie trzy tomy - stan bdb, bez podkreśleń, normalne ślady użytkowania, cena 90 zł

Aneta Heliosz - Aplikacja od ogółu do szczegółu. Akty normatywne w pigułce. Wydanie 3. 2012 r. - stan db, częściowe podkreślenia, normalne ślady użytkowania, cena 25 zł

Jakby ktoś zdecydował się na wszystkie książki, to cena - 150 zł

Możliwy odbiór osobisty w Opolu.

Kontakt na priv.

Ostatnia edycja:
Sprzedam po bardzo okazyjnej cenie idealną do powtórek przed egzaminem wstępnym na aplikację radcowską lub adwokacką pozycję: Aplikacja. Prawo konstytucyjne. Prawo europejskie. Prawo korporacji prawniczych. Testy I.
Możliwa sprzedaż za pomocą popularnego portalu aukcyjnego.
Bardzo szybka wysyłka - zdążysz jeszcze powtórzyć przed 28.09.2013 r. !!!

angielski prawniczy

Dzień dobry wszystkim,

Jestem studentem i moje pytanie odnośnie angielskiego prawniczego. Co polecacie w tej materii dla początkującego? Czy nauka angielskiego prawniczego jest całkowicie niezbędna? Ostatnie pytanie, może trochę dziwne i głupie- czy istnieją podręczniki, które na przykład obejmują słownictwo z zakresu prawa karnego, prawa cywilnego, itd, czy jest to jakoś ujęte w całośc?

Wg mnie angielski jest bardzo ważny i każdy prawnik powinen znac go perfekcyjnie, ale co do ang. prawniczego to jestem troche sceptyczna. Trzeba dobrze wybrac kurs, żeby nie płacić za nauke Present Simple :) Co do słowników to ja mam jedynie leksyskon prawa karnego, ktory jest czyms takim jak encyklopedia, ale bardzo pzydał mi sie przy egzaminie, wiec polecam ;)

Sprzedam materiały na egzamin radcowski - komentarze (kpk, kk, ksh) także wydruki z SIP, Egzaminy Prawnicze Becka (plus kody dostępu do wersji elektronicznej)
gratis akta z egzaminami próbnymi.
Więcej info na PW

mam do sprzedania Aplikację adwokacką Stepaniuka, Pigułkę Heliosza i Terminy z Becka, jakby ktoś był chętny to zapraszam na priva

Ostatnia edycja:
Sprzedam Skrypty Warszawskie - zainteresowani wiedzą o co chodzi - akty prawne + orzecznictwo na egzamin końcowy pisemny adwokacki i radcowski - 300 zł

Kontakt: e.ziolo@gmail.com. Możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu. Możliwa też wysyłka.

Ostatnia edycja:
RE: Egzamin wstępny na aplikację adwokacką 2013 r. c.d.

witam ,czy ma ktoś do sprzedania książki na kierunek prawo interesują mnie wszystkie semestry

Sprzedam skrypty warszawskie z 2013, świetny stan, tylko komplet-500,00 zł

Witam,
Mam do sprzedania książki do przygotowania się do egzaminu radcowskiego:
1. Egzaminy prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości (Tom. I-IV), C.H. Beck rok 2012
2. Aplikacja radcowska - pytania, odpowiedzi, tabele, M. Stepaniuk, C.H. Beck rok 2012
3. Zbiory Orzecznictwa Becka:
- Kodeks Postępowania Administracyjnego, 2011
- Prawo Karne - część ogólna, 2011
- Prawo Karne - część szczególna, 2012
- Kodeks Postępowania Karnego - tom 1, 2011
- Kodeks Postępowania Karnego - tom 2, 2012
- Prawo Cywilne - tom. 1, 2011
- Prawo Cywilne - tom. 2, 2011
- Prawo Cywilne - tom. 3, 2011
4. Kazusy LexisNexis:
- Prawo handlowe, 2011
- Prawo cywilne, 2010
- Postępowanie cywilne, 2010
- Prawo karne procesowe, 2011
- Prawo rzeczowe i rodzinne, 2011
- Postępowanie administracyjne, 2011
5. Aplikacja o ogółu do szczegółu - akty normatywne w pigułce, 2012
6. Prawo karne materialne - kazusy, A.Zientara, C.H. Beck rok 2012
7. Kodeks karny - część szczególna - pytania, kazusy, tablice, C.H. Beck rok 2012
8. Kodeks postępowania cywilnego, komentarz,A. Zieliński, 5.wydanie, C.H. Beck rok 2011
Zainteresowanych proszę o kontakt: alfzag@gmail.com

Szukam następujących książek:
- Z. Ziembiński - Logika praktyczna (po 1996),
- Powszechna historia państwa i prawa (wyd. Ars boni et Aequi),
- M. Dybowski - Podstawowe pojęcia prawa i prawoznawstwa. Materiały do ćwiczeń.

Jeśli ktoś ma powyższe pozycje proszę o kontakt.

witam, mam do sprzedania materiały, z których uczyłam się do egzaminu radcowskiego 2013r.
W skład wchodzą metodyki, różnego rodzaju opracowania, kazusy, wyciągi z komentarzy oraz wzory. Posiadam również wersje elektroniczne innych opracowań. Nie chce wiele za ten zbiór, chce się ich "pozbyć" bo mnie się już nie przydadzą.

zainteresowanych proszę o kontakt na priv

Możliwy odbiór osobisty w Rybniku, Gliwicach lub okolicach

Czy ktoś ma na zbyciu (w rozsądnej cenie) Komentarz(e) do kodeksu cywilnego? Najnowsze wydania mile widziane. Najbardziej interesuje mnie praca prof. Gniewka i Machnikowskiego, wyd V.

Polecam nowy bardzo szczegółowy Komentarz do ustawy o księgach wieczystych. Zob. kw-komentarz.pl :)

Czy ktoś może mi polecić literaturę dotyczącą:
Instytucji ochrony praw konsumenta?

Oprócz komentarza do ustawy o ochronie konkurencji i konsumentów. Dotarłem do dwóch i za dużo tam nie ma. Szukam i jakoś nie mogę nic znaleźć. Może ktoś coś wie?
Będę wdzięczny.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót