Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Chętnie odkupię materiały na pierwszy rok aplikacji radcowskiej (wawa).

Kupię testy M. Stepaniuk - Aplikacja radcowska 2014 po rozsądnej cenie ?

dumimal17 - ja mam wydanie 2012. Z suplementem ze strony beck'a powinno dać radę. "Oddam" tanio.

Kupię akty notarialne a. oleszko 2012 i prawo o notariacie cz.I i II a oleszko. Proszę o info na priv.

Witam,

Poszukuję podręczników na I rok aplikacji radcowskiej w Warszawie.
Proszę o kontakt na priv.

Pozdrawiam.

Hej!
Czy ktoś z Was posiada w wersji elektronicznej skrypt warszawskie dot. handlówki/ gospodarczego?

Byłabym niezmiernie wdzięczna!

magali_ napisał:
Hej!
Czy ktoś z Was posiada w wersji elektronicznej skrypt warszawskie dot. handlówki/ gospodarczego?

Byłabym niezmiernie wdzięczna!

Na kolokwium II roku, czy na egzamin końcowy?

Witam,

mam na sprzedaż poniższe ksiązki + liczne materiały w wersji elektronicznej do kc+kpc+kk kazusy, mini skrypty, z lat 2012-2013 OIRP w Warszawie,

1) Umowy w sprawach gospodarczych; Okła 2013 cena 130 zł
2) Egzaminy prawnicze wzory tom 4 2013 cena 80 z
3)Czynności procesowe zawodowego pełnomocnika w sprawach cywilnych pietrzkowski 2013, cena 90 zł
4)Metodyka sporządzania pism procesowych w sprawach karnych, cywilnych, gospodarczych i administracyjnych, 2013 cena 80 zł

Przy zakupie całości cena może być negocjowana.

Pozdrawiam,

Na dzień dzisiejszy ważniejsze są skrypty do nauki na egz na II roku, ale te na egz końcowy też mile widziane :)

magali_ napisał:
Na dzień dzisiejszy ważniejsze są skrypty do nauki na egz na II roku, ale te na egz końcowy też mile widziane :)

Są na FB naszego rocznika i tylko dla niego.

Witam, jestem zainteresowana opracowaniami/ksiazkami przydatnymi na 1 roku aplikacji ogolnej. Czy ktos coś poleca bądź ma na sprzedaż?

Mam do sprzedania:

Stepaniuk - Aplikacja notarialna 2014 - 7 wydanie - cena w księgarni 189 zł a u mnie 79 zł - ksiązka szczęśliwa bo zdałam w tym roku egzamin. Sprzedaję bo czekają mnie wydatki na zakup innych książek

Stepaniu - Aplikacja radcowska 2013 - wydanie 5 - cena 68 zł

książki w stanie idealnym - zakreslenia tylko na spisie treści

info na priva

Sprzedam serię aplikacja w pytaniach i odpowiedziach. Wydanie 8, 2014 r. Cena 52.5 za sztukę plus koszt przesyłki. Wystawione na allegro. Na priv linki dla zainteresowanych.

Mam do sprzedania: Kodeks postępowania cywilnego. Orzecznictwo Aplikanta
Rok wydania 2014.

Kontakt przez priv.

witam,
mam wszystkie materiały z których sie uczyłem w zeszłym roku na egzamin radcowski ( z powodzeniem).
Wykłady z różnych izb, opracowania, wzory pism, skrypty, prywatne materiały z różnych szkoleń, oddam za 500 zł - kto by chciał skorzystać zapraszam na priva bo mam tego bardzo dużo bo nabyłem przez to forum po znacznie wyższej cenie. Większość jest w formie elektronicznej, ale dysponuje tz wersjami papierowymi, łącznie jest ok 10.000 str więc sporo.

Mam tez komentarze 2014 do każdego działu BECKA jednotomowe
KPK Boratynskiej
KK Grzeskowiak
KC Gniewka
KPC Manowskej (lexis Nexis)- oddam znacznie taniej niż w księgarni, a są nieużywane, nowe.

Ostatnia edycja:
Cześć,

Do sprzedania mam:
1. Pietrzykowski, Komentarz do KC tom 1 i 2 - wyd.7 (najnowsze). Cena sklepowa - 689,00; ja chcę sprzedać za 420,00 zł.

W razie pytań proszę pisać.
Pozdrawiam,
Michał

Do sprzedania "APELACJE CYWILNE I KARNE. 69 WZORÓW PISM Z OMÓWIENIAMI" Idealna do egzaminów zawodowych, a także egzaminów na aplikacji.

Nowa. Nieużywana. Cena sklepowa 130zł, sprzedam za 60 zł.

Mam do sprzedania Egzaminy Prawnicze Tom 2,3,4 wydanie 3, rok 2013

Jak nowe, bez podkreśleń, plam. Stan idealny.

Mam również "Postępowanie cywilne.Kazusy" Małgorzaty Manowskiej- wydanie z 2012 r.
bez podkreśleń, zaznaczeń, lekko poplamiona na "grzbiecie".

Najchętniej sprzedam cały pakiet.

Posiadam także sporo materiałów i opracowań, które pomogły mi pomyślnie zdać egzamin za pierwszym razem.

Witam

Sprzedam Egzaminy Prawnicze, 4 tomy bądź poszczegolne książki osobno. Książki kupione jako nowe, 2013 rok. Tanio ! Chętnych zapraszam na priv.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót