Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Zamienię (ewentualnie odsprzedam) Aplikacja Notarialna Pytania i Odpowiedzi 7. wydanie 2014 M. Stepaniuk na Aplikacja Radcowska Pytania i odpowiedzi wydanie 2014 M. Stepaniuk.

Zapraszam na priv
Pozdrawiam

Witam,
Szukam jakiś dobrych książek dotyczących KARY DOŻYWOTNIEGO POZBAWIENIA WOLNOŚCI, czy mógłby mi ktoś coś polecić?
Bardzo proszę o jakąś odpowiedz
Pozdrawiam :)

SPRZEDAM:

Stepaniuk Mariusz Aplikacja Radcowska, wydanie 6, rok 2014 -> 110,00 zł
Aplikacja od ogółu do szczegółu, wydanie 5, rok 2014 -> 55 zł

inf na prv

Mam do sprzedania komplet Egzaminy prawnicze, 2013, w skład którego wchodzi:
- Egzaminy prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości Tom 4 - Wzory pism z komentarzem
- Egzaminy prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości Tom 3 - Kazusy do egzaminu adwokackiego i radcowskiego
- Egzaminy Prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości Tom 2 - Akta gospodarcze i administracyjne
- Egzaminy Prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości Tom 1 - Akta cywilne i karne

Informacja na priv. Możliwy odbiór osobisty w województwie śląskim.

Witajcie

Poszukuję Skryptów warszawskich - przede wszystkim cywilne i karne, ale administracyjny też.

Czy ktoś chciałby sprzedać takowe? :)

poszukuję literatury do pracy magisterskiej na temat: rola prokuratora w procesie karnym

Witam! Poszukuję ( tzn. z chęcią odkupię ) wszelkich materiałów naukowych ( xera książek, skrypty, notatki, testy itp ) dotyczących I roku aplikacji notarialnej (Kraków )

>> APLIKACJA NOTARIALNA / KRAKÓW <<

Agnieszka3M napisał:
zbędny wydatek, mi się nie przydały. Nie było problemu z dostępem do lexa
Być może, Agnieszko. Większość osób mówi, że z Lexem problemu nie było - ale te osoby wtedy zdając (jak i ja, i pewnie większość zdających niebawem) przybędą na egzaminy z walizkami mądrych materiałów. Żeby móc poszukać przy biurku na spokojnie, albo po prostu dla świętego spokoju, dobrego samopoczucia :)

Pytanie nadal aktualne - ktoś, coś?

Do sprzedaży:

1. KSH. Komentarz. Moja cena: 299 zł (wysyłka gratis)

Tytuł: Kodeks spółek handlowych. Komentarz

Redakcja: r.pr. Zbigniew Jara
Autorzy: r.pr. Tomasz Bieniek, prof. dr hab. Katarzyna Bilewska, r.pr. Beata Borowy, r.pr. Marcin Chomiuk, r.pr. Dorota Czura-Kalinowska, r.pr. Arkadiusz Gierat, r.pr. Zbigniew Jara, r.pr. Agnieszka Krysik, not. Daniel Kupryjańczyk, Roman Marchaj, dr Iwona B. Mika, r.pr. RobertPabis, r.pr. Urszula Roge, Robert Siwik, Marta Janina Skrodzka, adw. Karol Skrodzki, adw. Mariusz Stanik, sędzia Tomasz Szczurowski, adw. Sawa Zarębińska

Cena katalogowa: 349,00 zł | Cena w e-księgarni: 314,10 zł

Seria: Duże Komentarze Becka | Rok wydania: 2014

2. KPK. Komentarz. Moja cena: 199 zł (wysyłka gratis)

Tytuł: Kodeks postępowania karnego. Komentarz

Autorzy: dr Katarzyna T. Boratyńska, dr hab. Adam Górski, prof. UwB dr hab. Andrzej Sakowicz, dr Andrzej Ważny

Cena katalogowa: 279,00 zł | Cena w e-księgarni: 223,20 zł

Seria: Komentarze Kompaktowe | Rok wydania: 2014

3. KPA. Komentarz. Moja cena: 249 zł (wysyłka gratis)

Tytuł: Kodeks postępowania administracyjnego. Komentarz

Autorzy: prof. zw. dr hab. Barbara Adamiak, prof. zw. dr hab. Janusz Borkowski †

Cena katalogowa: 299,00 zł | Cena w e-księgarni: 284,05 zł

Seria: Komentarze Kodeksowe | Rok wydania: 2014

4. KPC. Komentarz. Moja cena: 269 zł (wysyłka gratis)

Tytuł: Kodeks postępowania cywilnego. Komentarz

Redakcja: prof. dr hab. Andrzej Zieliński
Autorzy: prof. dr hab. Andrzej Zieliński, prof. USz dr hab. Kinga Flaga-Gieruszyńska

Cena katalogowa: 349,00 zł | Cena w e-księgarni: 296,65 zł

Seria: Komentarze Kodeksowe | Rok wydania: 2014

5. KRiO. Komentarz. Moja cena: 169 zł (wysyłka gratis)

Tytuł: Kodeks rodzinny i opiekuńczy. Komentarz

Autor: dr Krystyna Gromek

Cena katalogowa: 299,00 zł | Cena w e-księgarni: 209,30 zł

Seria: Duże Komentarze Becka | Rok wydania: 2013

Wszystkie książki nowe, bez śladów użytkowania, w twardej oprawie.

Ostatnia edycja:
Czy ogłoszenie w zakresie komentarzy jest jeszcze aktualne?

Hej sprzedam Stepaniuk Mariusz Aplikacja Radcowska, wydanie 5, rok 2013 cena 60 zł priv

Sprzedam A. Heliosz, Aplikacja od ogółu do szczegółu, 5 wydanie, 2014 - 70 zł.

Mam też na zbyciu zestaw książek z kazusami z karnego, cywilnego i administracyjnego z których przygotowywałem się do konkursu na aplikację ogólną, szczegóły na priv.

Sprzedam:
1. Komentarz do Kodeksu rodzinnego i opiekuńczego pod red. H. Doleckiego i T. SSokołowskiego. Książka nieużywana, nowa, wydanie 2, 2013.
2. Komentarz do ustawy o księgach wieczystych i hipotece Tom I Jarosław Kuropatwiński, książka również nowa, nieużywana, wydanie 1 2013.
Więcej informacji na priv.

Polecam ustawy w pigułce:
EGZAMIN KOŃCOWY RADCOWSKI ADWOKACKI TEKSTY USTAW (499574616 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i wydruki, które można mieć na egzaminie, bez konieczności olbrzymiej inwestycji w książki.

Ja sprzedaję swoje szczęśliwe z 2014 r.:
EGZAMIN KOŃCOWY RADCOWSKI ADWOKACKI MATERIAŁY (5003983873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Choć zastanawiałam się czy inwestować to nie żałuję, miałam wszystko pod ręką, dzięki temu uniknęłam skupiania się na kolejkach do komputerów w trakcie egzaminu.

Chętnie nabędę kazusy Podatkowej Oficyny Wydawniczej zgodne z uchwałą nr 14/V/2014 z dnia 13 maja 2014 r.
Info na priv.
:cool:

Witam, poszukuję książek dotyczących doradztwa podatkowego, piszę pracę magisterską pt. "Doradca podatkowy jako pełnomocnik strony" i dysponuję już sporą bibliografią, ale zbyt małą w opinii mojego promotora - który jednak nie zdradza jakie konkretnie tytuł nie znalazły się w mojej pracy...

Witam.

Sprzedam:

1. Mariusz Stepaniuk - "Aplikacja adwokacka. Pytania, odpowiedzi, tabele", wydanie 5, wyd. C.H. Beck 2013 - cena 70 zł.
2. B. Gąszcz, S. Pietrzyk, M. Kiełb - "Aplikacja adwokacka, radcowska, notarialna", wyd. OD.NOWA 2012 - cena 20 zł.

Przy zakupie obu pozycji łącznie - ewentualna przesyłka gratis :-)

Ponadto:
3. "Prawo integracji w pytaniach i odpowiedziach" - pod red. prof. Z. Brodeckiego, wyd. LexisNexis 2005 - cena 20 zł.

Wszystkie książki w stanie bardzo dobrym.

Sprzedam jednotomowe komentarze - zestaw idelany do egzaminów zawodowych. Wyd. 2014r. Nowe!! Nie używane!!!!
Wystawione też na allegro (minimalnie wyższa cena), są zdjęcia.

Komentarz Kodeks Karny, wyd. Becka, Grześkowiak - cena 210 zł
Komentarz Kodeks Postepowania Karnego, wyd. Becka Boratyński, Górski i in. - cena 200 zł
Komentarz Kodeks Cywilny, wyd. Becka, Gniewek Machnikowski - 260 zł
Komentarz Kodeks Postępowania Cywilnego, wyd. LexisNexis, Manowska - 270 zł

A także:
APELACJA CYWILNA I KARNA 69 wzorów pism z omówieniami, S. Jaworski,2013r, nieużywana - cena 60 zł

MATERIAŁY DO EGZAMINU RADCOWKSIEGO - materiały z kursów, wykłady warszawskie, opracowania, ksiązki w pdf, zbiór orzeczen, w tym 7-kowe SN, wykłady z innych izb, wzory umów z opracowaniami - łądznie ok 7000 str w pdf. - 300 zł

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Sprzedam:

S. Jaworski, Apelacje cywilne i karne. Komenatarz i wzory pism procesowych, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2012, bez widocznych śladów używania

K. Kocemba, Akta cywilne dla aplikantów. Aplikacje prawnicze, LexisNexis, Warszawa 2013, normalne ślady używania, bez podkreśleń

Z. Kapiński, Apelacje karne. Zaskarżanie na korzyść i niekorzyść, C.H. Beck, Warszawa 2014, seria Szkoły Prawa Procesowego Ad Exemplum, normalne ślady używania, bez podkreśleń

Metodyka sporządzania umów gospodarczych, A. Cempura, A. Kasolik, LexisNexis, Wydanie 1, Warszawa 2013, ślady używania, bez podkreśleń

Postępowanie odwoławcze w sprawach karnych. Komentarz. Orzecznictwo, D. Świecki, LexisNexis, Wydanie 1, Warszawa 2013 + Suplement. Wzory, lekkie ślady używania

Apelacja w postępowaniu cywilnym. Komentarz. Orzecznictwo, M. Manowska, LexisNexis, Wydanie 2, Warszawa 2013 + Suplement. Przykłady, ślady używania

Zbiory orzecznictwa:

Zbiory orzecznictwa Becka. Prawo cywilne. Orzecznictwo. Tom I, K. Pietrzykowski, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2007, ślady używania, zagniecenie okładki

Zbiory orzecznictwa Becka. Prawo cywilne. Orzecznictwo. Tom II, K. Pietrzykowski, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2011, ślady używania, niewielkie zaznaczenia ołówkiem

Zbiory orzecznictwa Becka. Kodeks spółek handlowych. Orzecznictwo. Tom II, A. Gawrysiak-Zabłocka, E. Skibińska, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2011, ślady używania, niewielkie zaznaczenia na kilku stronach

Kodeks karny. Kodeks postępowania karnego. Orzecznictwo. Aplikacje prawnicze, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2014, bez śladów używania

Możliwość odbioru osobistego w Krakowie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót