Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Witam,

Mam do sprzedania komplet "skryptów warszawskich" w oprawie. Zainteresowanych proszę o kontakt na prv.

Odbiór osobisty z uwagi na duże gabaryty - Bydgoszcz, ewentualnie wysyłka.

Pozdrawiam

sprzedam materiały do egzaminu komorniczego kontakt na prv

witam,
mam do sprzedania :
Aplikacje prawnicze 2012 porównanie procedury cywilnej i karnej Repetytorium wydawnictwa Lexisnexis, wytabelkowane, wypunktowane idealne do nauki jak i powtórki
zainteresowanych proszę o info na maila: rademenesa312@wp.pl lub prv

Ponawiam ogłoszenie, iż mam do sprzedania ZBIORY ORZECZNICTWA BECKA, z których korzystałem na egzaminie zawodowym w 2013 r., sprzedaję tylko w komplecie.
Oto lista:
1) Zbiory Orzecznictwa Becka - Kodeks postępowania karnego TOM I
2) Zbiory Orzecznictwa Becka - Kodeks postępowania karnego TOM II
3) Zbiory Orzecznictwa Becka - Postępowanie cywilne Orzecznictwo
4) Zbiory Orzecznictwa Becka - Prawo cywilne Orzecznictwo TOM I
5) Zbiory Orzecznictwa Becka - Prawo cywilne Orzecznictwo TOM II
6) Zbiory Orzecznictwa Becka - Prawo cywilne Orzecznictwo TOM III
7) Zbiory Orzecznictwa Becka - Kodeks spółek handlowych Orzecznictwo
Zbiory Orzecznictwa Becka- Prawo karne - część ogólna Orzecznictwo
9) Zbiory Orzecznictwa Becka - Kodeks postępowania administracyjnego Orzecznictwo.

witam poszukuje materiałow do pracy magisterskiej, moj temat to apelacja w postępowaniu uproszczonym, czy ktos moze mi cos doradzić ?:wink:

Co do tej pory znalazłaś? A może czekasz aż Ci ktoś gotowca da?

Własnie mam juz kilka kpc z komentarzem i kilka kisążek ale brakuje mi czegos co by poruszało tylko apelacje uproszczoną:wink:

kosa1990 napisał:
Własnie mam juz kilka kpc z komentarzem i kilka kisążek ale brakuje mi czegos co by poruszało tylko apelacje uproszczoną:wink:

Biblioteka wydziałowa jest dobrym miejsce na znalezienie kilku tytułów poruszających ten temat :)

Czy ktoś orientuje się, czy na rynku są wydania kpk zawierające nadchodzącą nowelizację? Chodzi mi o wydania, w których np. obecnie obowiązujący tekst ustawy jest napisany zwykłą czcionką, a ten, który dopiero ma wejść w życie np. kursywą.

Czerwcowy egzamin z procedury karnej niestety obejmuje także nowelizację...

Chappi nie, ale podręcznik prof. Hofmańskiego/Waltosia oraz młotek Warszawski mają jakby opis zarysu zmian.

Witam.
Aplikacja adwokacka - posiadam materiały niezbędne do nauki i na egzamin.
Pozdrawiam

Witam, mam do sprzedania komplet skryptów warszawskich, bardzo przydatnych podczas egzaminu adwokackiego/radcowskiego. Skrypty są w twardej oprawie z wytłoczonym złotym tytułem. Wszystkie skrypty zostały podzielone na II tomy. Cena za całość 500zł.

- skrypty z kodeksu cywilnego z tezami orzeczeń
skrypt uwzględnia brzmienie przepisów 2 stycznia 2013 r.
a tezy orzecznictwa na dzień 5 stycznia 2013 r.
łącznie zawiera ok. 1500 str.

- skrypty z kodeksu postępowania cywilnego (art. 1 ? art. 754{1})
skrypt uwzględnia brzmienie przepisów na dzień 22 stycznia 2013 r.
a tezy orzecznictwa na dzień 22 stycznia 2013 r.
łącznie zawiera prawie 2100 str.

- skrypty z kodeksu karnego bez części wojskowej
skrypt uwzględnia brzmienie przepisów na 2 stycznia 2013 r.
a tezy orzeczeń na dzień 28 grudnia 2012 r.
łącznie zawiera przeszło 1000 str.

- skrypty z kodeksu postępowania karnego
stan przepisów 2 stycznia 2013 r.
stan orzecznictwa - na dzień 15 grudnia 2013 r.
łącznie zawiera prawie 1800 str.

- skrypty z kodeksu postępowania administracyjnego
stan przepisów 2 stycznia 2013 r.
stan orzecznictwa - na dzień 18 stycznia 2013 r.
łącznie zawiera ok. 1500 str.

Mam do sprzedania :
1. Z serii komentarze kodeksowe Becka- Kodeks Spółek Handlowych, Komentarz- Strzępka- 5 wydanie 2013 r. - nowy w folii
2. Z serii komentarze kodeksowe Becka- Kodeks postępowania administracyjnego, Komentarz- Adamiak/Borkowski- 12 wydanie, 2012 r.
3. Z serii duże komentarze Becka- Kodeks postępowania administracyjnego, Komentarz pod redakcją Wierzbowskiego, 2 wydanie, 2013 r.
4. Z serii duże komentarze Becka- Prawo o postępowaniu przed sądami administracyjnymi, Komentarz pod redakcją Wierzbowskiego, 2 wydanie, 2013 r.
5. Z serii duże komentarze Becka- Kodeks Rodzinny i Opiekuńczy, Komentarz pod redakcją Pietrzykowskiego, 3 wydanie, 2013 r. - nowy w folii
6. Z serii duże komentarze Becka- Kodeks postępowania karnego, Komentarz Boratyńska, Górski, Sakowicz, Ważny, 4 wydanie, 2012 r.
7. Wzory umów i pism w działalności gospodarczej, Waldemar Podel, wydawnictwo Difin, 5 wydanie, 2011 r
9. Komentarze praktyczne Lexis Nexis- Kodeks karny skarbowy, Komentarz, Wielgolewska, Piaseczny, wydanie 1, nowa w folii
10. Apelacja w postępowaniu cywilnym- Ereciński, wydanie 3 , Lexis Nexis, 2012 r.
11. Czynności zawodowe pełnomocnika w sprawach administracyjnych i sądowoadministracyjnych, Knysiak- Molczyk, wydanie 1, Lexis Nexis 2011 r.

Wszystkie pozycje w idealnym stanie (niektóre wykorzystane raz, niektóre wcale). Zainteresowanych proszę o kontakt kkubitek@wp.pl, ceny do uzgodnienia. Dla pierwszej chętnej osoby, która zakupi dwie pozycje skrypty warszawskie gratis ( stan na sierpień 2012). Odbiór osobisty możliwy w Warszawie.

Witam,

Mam do sprzedania komplet "skryptów warszawskich" (KK, KPK, KC, KPC(2 tomy), KPA) w oprawie, stan prawny na 20 marca 2013r

Zainteresowanych proszę o kontakt na prv. (możliwy odbiór osobisty okolice Bydgosczy lub wysyłka)

Pozdrawiam

Cześć

Mam do sprzedania:
1. Kodeks Karny. Część ogólna. Tom I. 4 wydanie red. Andrzej Zoll
2. Kodeks karny. Część szczególna. Tom II, wyd. 4 red. Andrzej Zoll
3. Kodeks. karny. Część szczególna. Tom III wyd. 3 red. Andrzej Zoll

Książki praktycznie nowe. Zakupione na egzamin radcowski i użyte wyłącznie na owym egzaminie. Są to najnowsze wydania dostępne na rynku - chętnie sprzedam komplet!

Orientuje się ktoś jaka jest dobra pozycja dotycząca precedensu? Chodzi mi o szczegółowe opracowanie. Coś poza M. Koszowskim...

mam do sprzedania Komentarz do KPK Boratyńskiej (wyd. 4 z 2012 r.)

zainteresowanych proszę o kontakt na prv

Ostatnia edycja:
Witam, mam do sprzedania komentarze:
- 2 tomy komentarza do ksh aut. A. Kidyba, wydanie IX, rok wydania 2013r., Wolters Kluwer, stan idealny - 200zł,
- Komentarz do kpk aut. W. Grzeszczyk, wydanie IX, rok wydania 2012, LexisNexis - stan idealny - 100zł,
- Komentarz do kk pod red. T. Bojarskiego, wydanie IV, LexisNexis, posiada nieznaczne ślady używania (nieco zerwana okładka) - 90zł,
- Komentarz do kpa aut. B. Adamiak/J.Borkowski, wydanie 11, C.H.BECK, stan bardzo dobry, 120zł
Mam również do sprzedania liczne materiały przydatne przy nauce do egzaminu adwokackiego/radcowskiego, metodyki, kazusy, wzory itp. Odbiór osobisty możliwy w Zabrzu lub Gliwicach. Zainteresowanych proszę o kontakt m_hari@o2.pl.

sprzedam materiały na egzamin radcowski.
Drukowane ustawy, komentarze, orzecznictwi opracowania.
Komentarze wielotomowe w wersjach książkowych stan marzec 2013 moge na miesiac nauki egzaminacyjnej wypożyczyć.
więcej info pod tel 509595044

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót