K
KronX
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 9 166
Piszesz, że masz dokumenty pomiaru lakieru wykonane zaraz po zakupie. Czyli z tego wynika, że stan powłoki był Ci znany od tych 5 lat.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
KronX napisał:Piszesz, że masz dokumenty pomiaru lakieru wykonane zaraz po zakupie. Czyli z tego wynika, że stan powłoki był Ci znany od tych 5 lat.
MiSSSieK napisał:Jak ten rzeczoznawca mierzyl jakos to do mnie nie dotarlo, myslalem ze glupoty mowil, ale jak juz chcialem sprzedac jako bezwypadkowe, za odpowiednio wyzsza cene i mi sie to nie udalo to do mnie dotarlo ze mnie oszukal ten sprzedawca.
Poza tym z poczatku nie bylo sladu ze cos jest nie tak, pozniej lakier zaczal pekac w tym miejscu, i szpachla zaczela odchodzic.
:/
arturoooo napisał:Powiedz, że sobie kpisz z nas... Szpachla o grubości 5mm to nie jest "niegroźne wgniecenie"
Masakra.
Tylnego błotnika w aucie tak łatwo nie wymienisz. Żeby zaoszczędzić blacharz wyklepuje i nakłada szpachlę.
Znam ludzi którzy przedni błotnik każą klepać i szpachlować (i płacą 250zł za usługę) pomimo tego, że używany kosztuje 100zł.
opania napisał:już odpowiedział.