Sachalin
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 1 979
Pamiętajmy o zmęczeniu, mgle, deszczu, zmroku... Nie bądźmy mądrzejsi od papierzaAnKi napisał:Okulary przy tego typu "wadach" tylko pogarszają sprawność wzroku...
Na mój nos było tam sporo emocji. Zupełnie niepotrzebnych.zola1054 napisał:Mnie się wydaje, że to się nie skończyło wnioskiem do Sądu.
I myślę, że funkcjonariusz jednak "mógł" zwrócić kwity a wniosek skierować i przemilczeć w celach wychowawczych.... W co jednak nie wierzę.
Odrobina dobrej woli i KONSEKWENCJICalamity Jane napisał:A skoro mozna miec soczewki to w jaki sposob policjant to sprawdzi?
Ależ widać... pytanie z jakiej odległości ;-)Calamity Jane napisał:A tego przeciez nie widac.
Mógł się pan odwołać.kier00 napisał:nie zgadzałem sie z nim, ale postawił na swoim
A budzą...? Prawdą jest, że mogło skończyć się nawet pouczeniem. Mogło, ale nie musiało. Luz decyzyjny funkcjonariusza.kier00 napisał:nie musi to byc od razu górna granica chyba, że okoliczności nie budzą wątpliwości
Niestety, musi pan je nosić jako kierujący.kier00 napisał:przez noszenie okularów oko dozwyczaja sie od wysiłku, słabna miesnie gałki ocznej i tym sposobem wada sie pogłebia.