HenRab
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 4 925
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
O czym Ty piszesz?loco1 napisał:pismo o treści:
Błąd systemu. Nie pierwszy raz. Oczywiście, że chodzi o Ciebie. Naprawdę uważasz, że zwrot towaru to, to samo co pisemne odstąpienie od umowy (powoduje te same skutki prawne)? Bo akurat wypowiedzenie umowy (skuteczne) i odstąpienie od umowy (dopuszczalne) powodują te same skutki. Naprawdę tego nie łapiesz?HenRab napisał:Bo podajesz autora loco1, cytując (chyba) fragment mojej wypowiedzi....
Nic takiego nie napisałem, aż musiałem przeczytać swoje posty...Naprawdę uważasz, że zwrot towaru to, to samo co pisemne odstąpienie od umowy (powoduje te same skutki prawne)?
Naprawdę nie łapię.Ale feel free to explain. Będę wdzięczny. A nie łapię, bo nawet nie widzę możliwości wypowiedzenia umowy sprzedaży....ponieważ (byc moze błędnie) mam wbite jakoś do głowy ze wypowiedzieć to można coś okresowego,a nie jednorazowego...Stad też pismo o "wypowiedzeniu" będzie w tym przypadku - w moim przekonaniu, ponownie podkreślam-winno być potraktowane jako odstąpienie, analogicznie jak w przypadku pisma o "zwrocie", o którym mowa powyżej.Bo akurat wypowiedzenie umowy (skuteczne) i odstąpienie od umowy (dopuszczalne) powodują te same skutki. Naprawdę tego nie łapiesz?