Nie wrocilem do wiezienia z przepustki

• Autor wątku Autor wątku poszukiwany1234
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
[cytat:342vxvse]
bycie poszukiwanym przez policje to naprawdę wielki koszmar....
[/cytat:342vxvse]
moj mąż nie stwiał sie do zakładu karnego przez 5 czy 6 lat(nie pamietam bo w tej chwili to mało istotna rzecz dla nas), bardzo to przezywałam, tak samo jak loli raczej sama wychodziłam z dzieckiem, ale nigdy nie zamieniła bym mojego mężusia na innego kolesia, nacierpiałam sie ale jest to za nami dlatego jak czytam wypowiedzi wzgledem poszukiwanego 1234 ze jak on moze skazywac swoją rodzine na jakies cierpienia? to toszke mi tak dziwnie bo każda z nas ma łobuza w domu i z tego co czytam raczej zadnej z was mąż(chłopak) sie sam nie stawił do zk. są rozne zatrzymania.........
osobiscie wierze ze poszkiwany 1234 zmienił się(na lepsze) i ze własnie tu uzyska odpowiedz ile jeszcze lat musi sie ukrywać
pozdrawiam dziewczynki i mam nadzieje ze zadnej z was nie uraziłam :)

A mój się nie ukrywał i też został zatrzymany. I chciał mieć odsiadkę jak najszybciej z głowy...

Dzieki za slowa otuchy,a naj naj za prosta szczerosc.Moze dla prostego wyjasnienia dodam ze poznalem moja obecna zone 14 lat temu zaraz po ucieczce z zk.wiec kiedy ja poznalem ,mialem wrocic do zk aby to bylo za mna?5 lat wiezienia?,czy nasza milosc by przerwala? nikt tego nie wie,ale ja wiem tylko jedno ze przez te lata wiele sie zmienilo ona wiele zmienila nasze dzieci duzo zmienily,to prawda ze mnie boli to ze jestem poszukiwany i to ze moja zona czesto jezdzi z dziecmi do polski ....no coz ja nie moge ,wiec ten czas jest dla nas bolesny ,ale trudno sie mowi stalo sie . nie bede tutaj na forum rozpisywal sie za co zostalem skazany ,ma jakich dowodach itd bo to nie wazne .jedno jest pewne nie oddam sie sam w rece i to nie dlatego ze sie boje o siebie ,boje sie o moja rodzine.kocham ich i nie pozwole im cierpiec z mojego czy innego powodu.1postawie sprawe jasno tutaj gdzie mieszkamy jestem wolnym czlowiekiem i moja rodzina nie musi wychodzic z domu sama czy cos w tym rodzaju ,czyli mamy latwiej jak osoby ukrywajace sie w polsce,ale mimo to chcialbym miec mozliwosc odwiedzic rodzine lub nawet grob rodzin na zaduszki .dlatego tutaj jestem i mam nadzieje uzyskac informacje na temat prawa karnego (opisalem moje pytanie w wczesniejszych wypowiedziach).

poszukiwany1234 a nie boisz się, że możesz być teraz inwiligowany? wiesz... posty na forum, numer IP komputera, CBŚ i takie tam.. ;)

napewno o tym pomyślał :)
poszukiwany 1234 - powodzenia

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót