B
bisekk
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
a mi sie dzis konczy ppremium wiec zobaczymy co bedzie jutro czy wciaz bedzie czy tez nie dam wam znac
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bad_boy napisał:Witam. Podobnie jak większość zacząłem przygodę z premium 8 września wysłałem wypowiedzenie tak jak mają to w regulaminie na 3 adresy e-mail , zmieściłem się w 14 dniowy okresie wypowiedzenie i cisza do dzisiaj.Mam zamiar jakieś przypomnienie do nich wysłać tylko nie wiem czy to przyniesie jakiś skutek.Mam nadzieje że ktoś sie do mnie odezwie w końcu.Pozdrawiam wszystkich![]()
bad_boy napisał:Na info@edarling również wysyłałem ,dzisiaj wysłałem im przypomnienie , a Ty bisekk jak długo czekałeś?
bisekk napisał:wez wydrukuj ich wypowiedzenie wypelnij zeskanoj i wyslij do nich na ten adres info@edarling.pl mi tak po 1 dniu odpowiedzili i dzis od wczoraj nie mam konta premiummoze mi odrazu odpowiedzieli dlatego ze nie mieszkam w polsce a w anglii i podawalem angielski adres zamieszkania hmm niewiem w kazdym razie juz mam z nimi spokoj[/QUO
Zrobilemm jak mowisz-wypelnilem zapisalem w pdf i wyslalem na wszystkie mozliwe adresy i nic, o tym przeciez pisalem. Chyba nie bede wypelnial recznie tego arkusza![]()
kemotanorw napisał:Witaj Tomek,
dziękujemy za wiadomość.
Otrzymaliśmy Twoją rezygnację z korzystania z naszego serwisu. Zgodnie z życzeniem Twoje Członkostwo Premium wygasa w dniu 11.10.2010.
Jest nam niezmiernie przykro z powodu Twojej decyzji. Jednocześnie pragniemy zapytać o powody Twojej rezygnacji z Członkostwa Premium w naszym serwisie. Czy znalazłeś już idealną Partnerkę? Jeśli tak, to gratulujemy serdecznie i cieszymy się razem Tobą. Opowiedz nam swoją historię w krótkim mailu i prześlij na adres historiemilosne@edarling.pl !
Jeśli masz uwagi, sugestie bądź zastrzeżenia odnośnie naszego serwisu, nie wahaj się nimi z nami podzielić. Będziemy wdzięczni za krótki e-mail z Twoimi uwagami.
Oczywiście możesz nadal używać wszystkich funkcji oraz narzędzi Członkostwa Podstawowego oraz w razie zmiany decyzji w każdej chwili powrócić do Członkostwa Premium, aby :hahahaa udało się
Kajko31 napisał:bisekk napisał:wez wydrukuj ich wypowiedzenie wypelnij zeskanoj i wyslij do nich na ten adres info@edarling.pl mi tak po 1 dniu odpowiedzili i dzis od wczoraj nie mam konta premiummoze mi odrazu odpowiedzieli dlatego ze nie mieszkam w polsce a w anglii i podawalem angielski adres zamieszkania hmm niewiem w kazdym razie juz mam z nimi spokoj[/QUO
Zrobilemm jak mowisz-wypelnilem zapisalem w pdf i wyslalem na wszystkie mozliwe adresy i nic, o tym przeciez pisalem. Chyba nie bede wypelnial recznie tego arkusza![]()
ja to recznie pisalem w wlasnorecznym podpisem
bisekk napisał:Kajko31 napisał:ja to recznie pisalem w wlasnorecznym podpisem
A czy wypełniałeś także dane typu: dokładny adres zamieszkania, telefon itp?oni tego wymagają.