Niestety portal to niewypał, skuteczność bardzo niska, codziennie dostaję nowe propozycje "partnerek" i 90% to konta widma, brak zdjęcia, opis w 2 wyrazach... Czasem trafiają się ciekawe profile ale jeszcze częściej nie ma jak się z nimi skontaktować, można wysłać sobie jedynie uśmiech i nic więcej, nie ma szans na kontakt jeśli obie strony nie kupią abonamentu przynajmniej na 1 msc, a biorąc pod uwagę że serwis oferuje marne możliwości to 35zł jest kwota jednak zbyt wygórowaną. Jednak dałem się naciągnąć, z ciekawości chciałem zobaczyć od kogo dostałem ten cholerny uśmiech i wiadomość, no i była to jakaś dziewczyna z mojego miasta, wiadomość ni w 5 ni w 9 brzmiąca mniej więcej "co słychać". Spoko, odpisałem w końcu po to wydałem 35zł. No i kontakt się urwał po tym jak odpisałem... wg mnie ktoś w obsługi portalu zakłada konta i próbuje nawiązać kontakt z nowo zarejestrowanymi użytkownikami by ich naciągnąć na kasę . Po 5 dniach od wykupienia dostępu na msc trafiłem na temat na tym forum, cóż zdecydowałem się anulować dalsze członkostwo premium, akurat z tym problemu nie było, wszystko załatwiłem w 1 minutę przez infolinię. Ale członkostwo wygasa 14 grudnia, po prostu nie zaznaczyłem tego iż chcę natychmiast zrezygnować aby otrzymać zwrot pieniędzy. Ok, w sumie 35zł to żadna kwota... nie chce mi się o takie pieniądze wykłócać. Więc od prawie msc co jakiś czas zerkam na portal i jedyny kontakt jaki nawiazałem to wysłane i odebrane uśmiechy od kilku kobiet... nic więcej, na wiadomości nie odpowiadają bo zapewne nawet nie mają jak ich przeczytać, a wydanie w ciemno 35zł co najmniej, to nie dla każdego mały wydatek.
Nie polecam korzystania z edarling gdyż w sumie istnienie serwisu sprowadza się tylko do naciągania ludzi.