C
camilla20573
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
O kurcze.. a ja tkwiłam w błogim przekonaniu, że 3 letnia aplikacja to już rocznik 2009
o cho... teraz to już tylko się powiesić ....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
n_bt napisał:Zwróć uwagę, że rocznik po nas zaczął aplikację w styczniu 2009, jednakże trwa ona 3,5 roku. Zatem rocznik ten kończy zajęcia w czerwcu 2012.
Dopiero aplikanci z rocznika 2010 mają aplikację trwającą 3 lata.
Tak, to jest na 100%. Mam kolegę z kancelarii, który będzie w przyszłym roku zdawał egzamin i aplikacja w tym roczniku trwa 3,5 roku.
kudi80 napisał:Witam, poszukuję osób którym nie poszedł pozytywnie egzamin z gospodarczego, brak 379Jeżeli macie namiar na uzasadnienie prac z błędną reprezentacją, które zostały ocenione pozytywnie to byłabym dozgonnie wdzięczna !!
aya22 napisał:Bo pewnie będzie gdzieś tam w czerwcu 2012Porażka! I co może do tego czasu należy płacić za w prawdzie odbębnioną aplikację, ale z powodu niezdanego egzaminu nieukończoną ? Chore ! Korporacjom wyraźnie bardzo zależy żeby to było za rok, żeby więcej kasy wydoić z ludzi
![]()
Toledo napisał:co za brednie.Nie dziwię się, że nie zdałeś jeżeli nawet podstawowych przepisów nie znasz!
Tak się składa nerwowy człowieku, że nie miałam sposobności brania udziału w tym egzaminie, gdyż jestem świeżo upieczonym mgremToledo napisał:co za brednie.Nie dziwię się, że nie zdałeś jeżeli nawet podstawowych przepisów nie znasz!