C
crime
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
mam ten sam problem- zła reprezentacja w gospodarczym. Będę wdzięczna za współpracę w zakresie odwołania.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kudi80 napisał:Witam, poszukuję osób którym nie poszedł pozytywnie egzamin z gospodarczego, brak 379Jeżeli macie namiar na uzasadnienie prac z błędną reprezentacją, które zostały ocenione pozytywnie to byłabym dozgonnie wdzięczna !!
JohnyKozak napisał:Ile w tamtym roku średnio rozpatrywano odwołania? Macie wiedzę o swoich starszych znajomych ile to trwało w ich przypadku?
admina napisał:Mojej przyjaciolce rozpatrywali 8 miesięcy. Moze teraz faktycznie powolają wiecej komisji...
Camilla73 napisał:A przynajmniej pozytywnie rozpatrzyli:?::?:
Chyba tak źle nie było z Waszym egzaminem, bo w to że nie zdało jakieś 30-40% uwierzę, ale nie, że tylko 30-40 % zdało... I choć jestem pewna, że wiele odwołań zotanie pozytywnie rozpatrzonych, to twierdzenie o nieucziwie przeprowadzonym egzaminie jest nadużyciem... Oczywiście wiele osób rozpisuje się, że otrzymało ndst. np. za brak 149 w administracyjnym, czy 233 w cywilu, ale nikt nie zamieścił całej swojej pracy (wraz z uzasadnieniem), aby każdy mógł ocenić, czy ocena rzeczywiście była taka krzywdząca...gucio_gucinski napisał:Nikt nie mówi, ze wszystkie egzaminy powinny mieć 100% zdawalność, ale jeśli z egzaminu państwowego, po kilku latach aplikacji mającej przygotować do zawodu, nie zdaje tegoż ponad 60-70% a tak jest już teraz w tym roku, nie wspominając o tym, że w wielu wypadkach zdającym dawano do zrozumienia, że choćby skały.....to i tak wszyscy nie zdadzą, bynajmniej nie z powodu braku wiedzy i kompetencji, to nie można mówić o uczciwie przeprowadzonym egzaminie. Nikt tutaj nie zali się, ze jest biednym żuczkiem, którego zła komisja oblała. Wielu tu obecnych ma prawo sadzić, ze ich oceny były przypadkowe i służyły eliminacji z zawodu, nieuczciwej eliminacji.
Struś Pędziwiatr napisał:Chyba tak źle nie było z Waszym egzaminem, bo w to że nie zdało jakieś 30-40% uwierzę, ale nie, że tylko 30-40 % zdało... I choć jestem pewna, że wiele odwołań zotanie pozytywnie rozpatrzonych, to twierdzenie o nieucziwie przeprowadzonym egzaminie jest nadużyciem... Oczywiście wiele osób rozpisuje się, że otrzymało ndst. np. za brak 149 w administracyjnym, czy 233 w cywilu, ale nikt nie zamieścił całej swojej pracy (wraz z uzasadnieniem), aby każdy mógł ocenić, czy ocena rzeczywiście była taka krzywdząca...
Poczekajmy na wyniki oficjalne, ale jeśli okaże się, że zda 60-70 %, to chyba nie będzie najgorzej. Chociaż, mając na uwadze, że egzamin nie był trudny, to taki wynik mimo wszystko będzie zaskakujący.bokassa napisał:Uważasz, że jak nie zdało 40%, to jest to dobry wynik?
Struś Pędziwiatr napisał:Chyba tak źle nie było z Waszym egzaminem, bo w to że nie zdało jakieś 30-40% uwierzę, ale nie, że tylko 30-40 % zdało... I choć jestem pewna, że wiele odwołań zotanie pozytywnie rozpatrzonych, to twierdzenie o nieucziwie przeprowadzonym egzaminie jest nadużyciem... Oczywiście wiele osób rozpisuje się, że otrzymało ndst. np. za brak 149 w administracyjnym, czy 233 w cywilu, ale nikt nie zamieścił całej swojej pracy (wraz z uzasadnieniem), aby każdy mógł ocenić, czy ocena rzeczywiście była taka krzywdząca...