S
stonedtrooper
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
a czy jest już wiadomo, kiedy zaczną faktycznie rozpatrywać nasze odwołania?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Piot napisał:Owszem, każda praca przez dwóch egzaminatorów.
A każde odwołanie przez jednego członka komisji.
szamag napisał:chodziło mi o odwołanie (praca jeszcze raz jest oceniana przez dwóch egzaminatorów K2).
Po prostu, w tym nielicznym przypadku komisja stosuje przepis a nie "wydajemisię".renataxxx napisał:Nie rozumiem, jak praca może być oceniana przez 2 egzaminatrów, a odwołanie przez jednego... Wydaje mi się, że praca i odwołanie od oceny są nierozerwalnie z sobą związane.
renataxxx napisał:W związku z powyższym, skoro jest 2 specjalistów z danej dziedziny, to wychodzi najmniej po 2 odwołania dziennie. Czyli w ciągu miesiąca, w najgorszym wypadku ok. 40 odwołań. Teraz tylko należałoby policzyć ile jest odwołań z każdej dziedziny.
renataxxx napisał:A gospodarcze w Warszawie?
Czyli na samą Warszawę admininstracja na 5 miesięcy (300:40 odwołań miesięcznie).
szamag napisał:gospodarcze to 12%. Tak mówiono na spotkaniu. Zdawało ok. 1300 osób czyli to ok. 150 osób
renataxxx napisał:A gospodarcze w Warszawie?
Czyli na samą Warszawę admininstracja na 5 miesięcy (300:40 odwołań miesięcznie).
Jan_2011 napisał:w MS dowiedzialem sie wczoraj,
===moderacja=== Zdania rozpoczynamy z wielkiej litery.
Jan_2011 napisał:Dowiedziałem się wczoraj w MS, że dla prac warszawskich będą 2-3 nowe K2, które jeszcze nie zostały powołane. Dotychczasowa K2 już działa i sprawdza prace - ale nie z Warszawy.
Niki2011 napisał:A wiadomo może od jakiego miasta zaczynają??? Jaka była kolejność wpływu odwołań spoza Warszawy???
biedna_ja napisał:DO JANA_2011 - a czy wiesz to z departamentu ds. nadzoru nad aplikacjami?? Informacje na 100% potwierdzone że mają być dodatkowe komisjie? I czy powiedzieli kiedy zostaną one powołane?????????
Zdanie zaczynamy z wielkiej litery.