cedwah
Moderator
- Odpowiedzi
- 13 466
nieiza_bel napisał:czy muszę go wykonać jeżeli chcę odstąpić od umowy?
bzduraiza_bel napisał:"Konsultat" który sprzedał mi to cudo, doradził żebym zapłaciła
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nieiza_bel napisał:czy muszę go wykonać jeżeli chcę odstąpić od umowy?
bzduraiza_bel napisał:"Konsultat" który sprzedał mi to cudo, doradził żebym zapłaciła
cedwah napisał:nie
bzdura
zlo napisał:wyslalam odstapienie od umowy listem polecony z potwierdzeniem odbioru i potwierdzeniem mailem na do Hauseuer na odres Wierzbowej 12 - Bailystok do Poznania na Podgórną 15 orza do Banku nie widzialam nigdzie adresu Warszawskiego o ktorym pisze" Naiwny88" ale nie wiem gdzie wyslac towar czy tez na Wierzbową - bylam go mapach i faktycznie tam nic nie ma
Radzę zajrzeć do własnej dokumentacji i tam odszukać adres.iza_bel napisał:Na jaki adres odesłany został towar?
cedwah napisał:Radzę zajrzeć do własnej dokumentacji i tam odszukać adres.
zlo napisał:Ja również wysłałam na 2 adresy oraz do banku - tu mialam Nest Bank - na infolinii powiedziano ze korespondencję na Bank to do gdańska - oczywiście wszystko za potwierdzeniem - czekam na maila czy ktoś odebrał te listy - wyslalam w srode
na adres koresp widniejący an umowie przesle towar ale chce jeszcze do poznaia przresłac informacje ze te rzeczy zostaly wyslane do Bialegostoku .
Byla w biurze konsumenta i powinf ze jak nie odbiora to amm sie do nich zglosic
Wczoraj byalm jeszcze u adwokata ten polecił - ze jak nie odbiora mam trzymać wszyskie listy przewozowe i zabezpieczyć towar gdyby wrociły .
Adwokat polecił wówniez zebym zlożyla pismo do sądu o zwrot weksa - nie przypominam sobie abym takowy podpisywala ale z nimi to bywa równie . Na wezwanie sądy firma powinna udzielić inforamcji czy byl weksel podpisany czy nie i wtedy będę maila orzeczenie sądu - jak podpisam to powinni mi go oddac jak nie podpisalam to firma musi napisać do sądy taka inforamacje
Adwokat powiedział ze moge równeiż oddać na policje - to bedzie traktowana jako przywłaszczenie mieni czyli weksa przez firmę - Myśle że odam do sądu ale czakam czy dostane info o odbiorze moich poleconych listów z odstąpieniem od umowy
Wiadomo u góry po prawej data, po lewej adres nasz, niżej adres firmy.HAUSFEUER Sp. z.o.o
NIP: 783 171 3113 REGON: 302 731 477
ul. Podgórna 15,
61-828 Poznań
Oświadczenie o odstąpieniu umowy zawartej poza lokalem przedsiębiorstwa
Na podstawie art. 27 ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta (Dz.U. z dnia 24 czerwca 2014 r.) odstępuję od umowy sprzedaży o numerze [TU NUMER UMOWY] zawartej dnia 4 lipca 2017 roku.
Jednocześnie informuję, że towar zwrócony zostanie na adres: HAUSFEUER Sp. z.o.o ul. Wierzbowa 12 p.1, 15-743 Białystok.
Z poważaniem
Ty w ogóle nic. Dlaczego chcesz decydować za mamę, na co wydaje swoje pieniądze?patiomkin4 napisał:Co mogę zrobić więcej?
Napisz doktorat na temat swoich przemyśleń.loco1 napisał:Ty w ogóle nic. Dlaczego chcesz decydować za mamę, na co wydaje swoje pieniądze?