1
1910oscypek
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Ktoś wie jak długo czeka się na odpowiedź komisji z łodzi??? Jutro mam 3 tyg i żadnego listu...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki szukam w przepisach i nigdzie nie mogę znaleźć co gdy się staram ponownie, ale z tego co w necie piszą to raczej nie mam szans.Tylko po co wydawać zgodę wyznaczać na stanowisko,ponosić koszty rekrutacji powinni chyba mnie odrzucić na samym początku przecież robią rozpoznanie sprawdzają papiery a tam wszystko jest. Przynajmniej tak to soboe tłumaczę.Blokershk napisał:Będzie doborze kolega miał coś podobnego i teraz służy
Marcin251 napisał:Dzięki szukam w przepisach i nigdzie nie mogę znaleźć co gdy się staram ponownie,
Objaśnienia szczegółowe
(...)
Do § 72 (...)
pkt 3. Osoby po jednorazowym użyciu w celach niemedycznych środka psychoaktywnego wymienionego w ustawie z dnia 29 lipca 2005 r. o przeciwdziałaniu narkomanii (Dz. U. Nr 179, poz. 1485, z późn. zm.) należy kwalifikować jako niezdolnych.
(...)
Marcin251 napisał:Tylko po co wydawać zgodę wyznaczać na stanowisko,ponosić koszty rekrutacji powinni chyba mnie odrzucić na samym początku przecież robią rozpoznanie sprawdzają papiery a tam wszystko jest.
Dziękuję Panu za odpowiedź, czyli rozumiem że jestem juz dożywotnio skreślony tak?emerytwojskowy napisał:Rozporządzenie Ministra Obrony Narodowej z dnia 3 czerwca 2015 r. w sprawie orzekania o zdolności do zawodowej służby wojskowej oraz właściwości i trybu postępowania wojskowych komisji lekarskich w tych sprawac
dok. PDF str 42
Ten co Tobie proponuje nie jest uprawniony do orzekania.
9PiotR napisał:Witam
Mam pytanie staram się dostać do zawodowej służby wojskowej lecz po prześwietleniu RTG kręgosłupa wyszła diagnoza
"Niewielkie skrzywienie lewostronne.DyskopatiaL5-S1.Wysokość trzonów zachowana"
Nie odczuwam żadnego bólu.
Reszta wszystkich badań jest pozytywna brak innych uwag.
Czy jest szansa ze zostanę odrzucony, nie staram się do do jednostek specjalnych (desant,nurek,pilot.itp) tylko "normalna" jednostka piechoty.
Jeśli trzeba będzie się odwoływać to jakie będą potrzebne dokumenty by poprzeć moja argumentacje???
K8nga napisał:Witam .
Jestem po wszystkich badaniach lekarskich. Dostałam orzeczenie o niezdolności, kategoria D. Niezdolność przypisana jest do Nadczynnosci ...
czy odwoływałaś się już?
Kama1807 napisał:K8nga napisał:Witam .
Jestem po wszystkich badaniach lekarskich. Dostałam orzeczenie o niezdolności, kategoria D. Niezdolność przypisana jest do Nadczynnosci ...
Tak , odwołałam się dwa tygodnie temu ,natomiast jeszcze nie dostałam odpowiedzi.
czy odwoływałaś się już?