pminor napisał:
mkk54 - czytałem cały wątek, ale dokładnie Twojej wypowiedzi nt rozmowy z prokuratorem nie pamiętam, mógłbyś ją ponownie zamieścić? DZIĘKI.
No wiec ogolnie - postepowanie nie jest przeciwko nikomu, tylko w sprawie. Na pytanie, czy wezwania na przesluchanie beda do Pruszkowa, odpowiedzial, ze nie, tylko na miejscu. Pytalem tez o zajmowanie komputera, bo to moje narzedzie pracy. Pan odpowiedzial, ze nie bedzie sie tego robilo "z automatu", tylko kazda sprawa bedzie rozpatrywana indywidualnie.
Ta rozmowa miala miejsce w lipcu, kiedy kancelaria AL twierdila, ze sa juz pierwsze zajecia komputerow, tymczasem prokurator (wtedy) powiedzial mi, ze jeszcze niczego nie zajmowano.
Na koniec rozmowy zadalem pytanie, czy to co robi pani AL, uprzedzajac o toczacym sie postepowaniu, nie jest przypadkiem utrudnianiem sledztwa, na co pan odpowiedzial "mozna to tak widziec"
Podejrzewam, ale to moje domysly, ze jezeli ktos mial tylko jeden snapshot, to nie beda go za bardzo meczyc. Jezeli ktos pobieral wielokrotnie, to moga go troche pomeczyc. Moj przypadek to Oblawa, mieli takich delikwentow kilkadziesiat tysiecy, ja dostalem pismo od p. AL w lipcu i na razie cisza, wiec czekam.
k87 napisał:
Wiem że na dysku miałam taki "utwór"i zapewne był ściągnięty z torrentów Ale go nie rozpowszechniałam dalej, więc dla mnie już po pierwszych wersach tekstu to pismo jest taką zwykłą nagonką. Nie mam zamiaru nic płacić, nic odsyłać za to z chęcią wykonam kilka telefonów aby się dowiedzieć co z tym fantem zrobić. Pozdrawiam
Torrent automatycznie udostepnia w momencie sciagania, wiec rozpowszechnialas...