S
squbaniec
Chodziło o darmowa reklamę a nie sejmowa ??????i oczywiście a nie otrzywiscie
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W tym watku, oraz w takim samym bez "2" wszystko juz napisano. Pisali ludzie, ktorzy kontaktowali sie z prawnikami, prokuratorem prowadzacym sprawe etc. Poszukaj troche.świeżaczek napisał:Witam
Jako nowy użytkownik z podobnym problemem (list przyszedł wczoraj) mam pytanie do ludzi którzy już kilka miesięcy temu otrzymali radosna korespondencje i ją oczywiście zignorowali - czy dostali listy z prokuratury lub wezwania, czy może dostali je ludzie którzy poszli na ugody?
- i jak ma się sprawa dzieląc sprawy na p2p i tych co pobierali z chomika
dzięki za możliwe info
Prokuratura prowadzi postepowanie "w sprawie". Nikomu nie postawiono zarzutow, przynajmniej w sprawie "Oblawy", bo o to pytalem. Poki co jestesmy w sprawie swiadkami, ale nie wiem, czy kogos w tej sprawie wzywano na przesluchanie, a prokuratura nie udziela takich informacji (przypominam, nie jestesmy strona w tej sprawie). Z prokuratury wiem tez, ze nie bylo w tej sprawie rekwirowania sprzetu. Nie wiem nic o tych, ktorzy poszli na ugode i chyba sie na tym Forum tego nie dowiemy, bo oni zapewne tu nie pisza. Zapewne czytales gdzie indziej, ze pismo ugodowe ma spore uchybienia i tak naprawde niczego nie gwarantuje (ta informacja oparta jest na opinii ludzi, ktorzy sie na tym znaja, ja sie nie znam).świeżaczek napisał:mkk54 przeczytałem oba tematy i kontaktowałem się ze swoim prawnikiem. Co robić wiem interesuje mnie tylko jak daleko jest prokuratura ze sprawdzaniem całej sytuacji i tu moja hipoteza ewentualne konsekwencje wyciągane są wobec ludzi którzy na ugodę poszli
FordT napisał:Chciałabym ponowić moje pytanie - czy w razie hipotetycznego przeszukania w związku z taką sprawą policja ma prawo zabezpieczyć dysk twardy, który został zakupiony po terminie, w którym zachodzi podejrzenie rozpowszechniania?
Ktoś tu pisał, że nie mają prawa zabrać komputera kupionego później.
A gdy cały komputer PC jest starszy, natomiast ma nowy dysk?