M
Marko1126
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
I tu mam problem bo przez przypadek skasowałem wiadomość od kogo było 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Skwituję to jednym pytaniem - fakt, że banda idiotów wybija w trakcie demonstracji witryny w szybach, ma oznaczacz że Ty też możesz to zrobić i nie powinieneś ponieść za to odpowiedzialności?... Co za idiotyczne rozumowanie... Ludzie popełniają przestępstwa, ale nie oznacza to, że ty również powinieneś, a gdy już to zrobisz - że jest to jakakolwiek okoliczność łagodząca.gsobanski4 napisał:ściągnąłem film a następni umieściłem go na swoim koncie, nie skopiowałem go w kinie nagrywając go nielegalnie i nie udostępniłem go jako pierwszy, od razu dodam że film dostępny jest nadal na wielu innych kontach i portalach. Nie sądzę by dziesiątki ludzi udostępniających film wykupiło do niego prawa autorskie !!!
(...)
raczej wiedziałem że jest to niezgodne z prawem ale tyle innych osób ten film udostępniało i udostępnia na różnych portalach że myślałem że przejdzie to mi bezkarnie
W przypadku programów sytuacja jest inna. Samo ich pobranie może być nielegalne, a nie wyłącznie udostępnianie (jak np. przy filmach, czy muzyce).gsobanski4 napisał:Mam jeszcze pytanie na drugim dysku ze stron z torrentami miałem ściągniętych kilka obrazów ISO Windows 7-8-8.1, czy dopóki nie są one zainstalowane i aktywowane i ich nie udostępniam też są nielegalne ?
FreeG napisał:W przypadku programów sytuacja jest inna. Samo ich pobranie może być nielegalne, a nie wyłącznie udostępnianie (jak np. przy filmach, czy muzyce).