buehehehe DeltaPsi jesteś szalenie zabawny. Albo żałosny. Jak kto woli. Przestań pisać bzdury o jakiś rozprawach cywilnych, które na pewno będą, bo ich na pewno nie będzie. Jakaś pseudo kancelaria rozsyła pisma, których treść jest wyśmiewana, albo przynajmniej delikatnie poddawana w wątpliwość, przez kolejnych prawników. Pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam Twoje posty siejące tylko bezsensowny ferment. To przekonywanie wszystkich, że nadchodzi apokalipsa, dla każdego, kto dostał pismo, nawet 70-letnia babcia, do której trafiło pismo ma przechlapane

no komedia
Nie wiem, może jesteś z Lex Superior hm? bo udowodnienie komuś, czy to w procesie cywilnym, czy karnym (a postępowania już prokuratura umorzyła, prawomocnie to kwestia czasu), że jakieś 1,5 roku temu ściągał jakiś plik z komputera jest praktycznie niemożliwe .Po pierwsze komputer pewnie każdego kto dostał pismo już pewnie został "wyczyszczony", albo wymieniony (ja sam od tamtego czasu mam nowy sprzęt, a stary na złom poszedł). I pliku czy śladu po nim nie ma. A dowód w postaci zabezpieczonego dysku/pliku na komputerze musi być. Po drugie udowodnić trzeba, że wtedy - danego dnia o danej godzinie - przy kompie siedziała ta konkretna osoba. I, że to ona wtedy ten plik udostępniała. No zapraszam, niech ktoś mi udowodni, że w domu, w którym żyje kilka osób, a komputer (nawet jeśli te sam i nie "wyczyszczony") z otwartym, dostępnym dla każdego WiFi, mógł przejść przez ręce każdego - członka rodziny, znajomego itd. IP to żaden dowód, to tylko poszlaka, nad którą żaden prokurator się nawet nie pochyli, bo to zwykła strata czasu. Pajace i naciągacze z Lex doskonale wiedzą, że wygranie procesu cywilnego w takiej sprawie z takimi dowodami to jest porywanie się z motyką na słońce. Gdyby jakiekolwiek poważne dowody były to już daaawno sprzęt byłby zabezpieczony i tyle. Już widzę jak wysyłają swoich "prawników" po całej Polsce na tysiąc różnych spraw cywilnych. mając IP

a wszyscy, którzy dostali pisma zdążyli już na 100 sposobów komputery "wyczyścić". I oczywiście wszystko pięknie udowodnią w tymże procesie

Jesteśmy skazani na pożarcie! Oczywiście.