K
kevin222
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
2 lata, albo więcej, 1 policjant wpadł?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dusiaczek88 napisał:hej.
Tak czytam na jaką skalę to poszło. U mnie było konkretnie widzę, w tę sobotę policjant wpadł z nakazem prokuratora tylko ,że ze Świdnicy (moje okolice) i zabrał nam 2 komputery (stacjonarkę i laptopa). Sprawa dotyczy filmu "Wkręceni" z czerwca ubiegłego roku. Wszystko poszło na moją teściową. Sprawa jest na tyle nietypowa ,że za niecałe 2 miesiące mam wesele swoje i laptop jest mi w tej chwili niezbędny. Mają podobno około 1000 komputerów do sprawdzenia. zgranie plików w obecności policjanta mnie nie urządza. Ile może trwać takie przetrzymanie komputera?![]()
Radekor napisał:Dziwi mnie jeszcze fakt że komuś robią przeszukanie a inni mają tylko przesłuchanie. Jakby jakaś wyliczanka![]()
Dowiedziałem się jeszcze że jak policja wpada rekwirować sprzęt to nie interesuje ich ile lat ma dane urządzenie tylko biorą wszystko po kolei. Potem ewentualnie można kontaktować się z prokuratorem w celu oddania sprzętu jeśli nie było go w czasie rzekomego naruszenia.dusiaczek88 napisał:Jeszcze powiedział ,że gdyby laptop miał do roku czasu to by go nie wziął.