K
kgsu
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Do Żywca też dotarli dziś była policja i przesłuchała moją żonę bo na nią jest internet sprawa filmu drogówka,
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kgsu napisał:Do Żywca też dotarli dziś była policja i przesłuchała moją żonę bo na nią jest internet sprawa filmu drogówka,
Kiedy rzekomo ściągnąłeś ten film?kgsu napisał:Do Żywca też dotarli dziś była policja i przesłuchała moją żonę bo na nią jest internet sprawa filmu drogówka,
krogulec30 napisał:witam
Jakiś czas temu było u mnie w domu przeszukanie komputera, zjawił się dzielnicowy i dwóch ludzi z laboratorium z nakazem z prokuratury. Podpięli pendraka z jakimś programem i szukali filmu Wałęsa ale, że nic nie znaleźli - nie mieli prawa znaleźć bo nie ściągałem tego badziewia spisali protokół, że nic niema bo jak powiedział biegły ich interesuje stan obecny. Dłużej pisał protokół dzielnicowy niż samo sprawdzenie komputera.
Wczoraj dostałem wezwanie na komendę w charakterze świadka na poniedziałek, zobaczymy co będą chcieli.
Panowie biegli mówili, że nic innego nie robią od paru miesięcy tylko jeżdżą i sprawdzają komputery i jak by coś znaleźli to wtedy 16 tysiecy![]()