Ag_Maz
Moderator w spoczynku
- Odpowiedzi
- 33 942
Proszę się dzielić wiedzą na łamach forum.markiz1607 napisał:jak ma ktoś pytania zapraszam na pw
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Proszę się dzielić wiedzą na łamach forum.markiz1607 napisał:jak ma ktoś pytania zapraszam na pw
eduardo666 napisał:ale jak bym miała na kompie zupełnie inny film lub jakiś program tylko ściągnięty - nie udostępniany- to podczas nalotu będą się czepiać?
ale jak bym miała na kompie zupełnie inny film lub jakiś program tylko ściągnięty - nie udostępniany- to podczas nalotu będą się czepiać?
Ripper napisał:(...) Jeżeli zaś chodzi o nielegalne programy, to wchodzi w rachubę kwalifikacja Art. 278. § 2 KK - do 5 lat pozbawienia wolności.
Kubek 1960 napisał:Od kobiety ,która odebrała telefon otrzymałem obietnice
Kubek 1960 napisał:Przestępstwo z art, 116 Ustawy o prawie autorskim jest przestępstwem wnioskowym
Taaa, bo taka kancelaria stoi ponad prokuraturą.Kubek 1960 napisał:wpłaty dokonuje tytułem zaspokojenia prawno-karnych
Kubek 1960 napisał:Dla inteligentnych inazcej podpowiadam ,Dorosły człowiek winbien ponosić konsekwencje tego co robi w życiu.Od kobiety ,która odebrała telefon otrzymałem obietnice ,że wpłata i ugoda są warunkiem do odstąpienia przez Kancelarie od wystąpienia z wnioskiem o ściganie mojej osoby.
Kubek 1960 napisał:nie ma wniosku nie ma ścigania
STIVI62 napisał:dzusmen co ty piszesz?
Jaki wniosek był? Wcale nie był. Jak napisała kancelaria dopiero będzie imienny wniosek jak nie zapłacisz. Prokurator prowadzi dochodzenie wyjaśniające w sprawie a nie przeciwko osobom.