usazz
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 192
nie wiadomo czy przyjmą, radze wrzucic do paczki nivea, dla swietego spokoju. po za tym wydaje mi sie, ze jezeli mozna byloby inny to nie byloby podkreslone ze nivea. ehhh
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ewcik4 napisał:Dziewczyny jezeli na talonie mam wpisane krem nivea szt.2! to musi byc koniecznie krem nivea??? czy moze byc nap innej firmy krem lub krem do rak????
ewcik4 napisał:Noooo rzeczywiscie wieziennictwo zbiednieje jak takimi watami sie pociagnie...a moze pomyslał ,ze wysadza ich tym "cudem" w powietrze!!!???
forg napisał:Blisko, blisko .... Po pierwsze prąd osadzonych opłacany jest z NASZYCH pieniędzy. Jakoś nie słyszałem, by osadzeni sami opłacali energię, którą zużyli.
ewcik4 napisał:Ale zeby nie było tak kolorowo to szanowny pan x nie przyjoł mi grzałki! ;( bo stwierdził ,ze to jest 500wat a miała byc DO 300watQUOTE]
nie przejmuj sieu mojego to se sami grzałki skladaja 230W
Fajnie, ze przyjeli Ci te kremy bez problemu. Ostatnio stalam w kolejce do paczkowni, przede mna byla kobieta, ktora przywiozla swojemu ciuchy i na talonie bylo napisane "czarne dresy" a dziewczyna przywiozla granatowe, to ledwie jej przyjął ;|